Traseu recomandat
Ajaccio
Călătoriți direct la Porto Torres cu feribot
Porto Torres
Vezi prețurile
Rute alternative
Ajaccio
Călătorie cu zboruri, feribot până la Nisa
Nisa
Călătorie cu feribot până la Porto Torres
Porto Torres
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ajaccio la Porto Torres cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ajaccio la Porto Torres? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ajaccio la Porto Torres este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ajaccio la Porto Torres poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ajaccio la Porto Torres cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ajaccio Porto Torres care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ajaccio la Porto Torres, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ajaccio la Porto Torres

Port de plecare
Ajaccio
Franţa
Corsica
Port de sosire
Porto Torres
Italia
Sardinia
Distanța
124 km
Companii de feribot
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Ajaccio la Porto Torres?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ajaccio la Porto Torres poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Porto Torres. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ajaccio la Porto Torres este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea în Ajaccio, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Porto Torres. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Porto Torres.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Ajaccio Porto Torres este opusă! La bord, în funcție de nava Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Porto Torres fără stres și total relaxat.
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Ajaccio la Porto Torres rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.

Ce companii operează între Ajaccio și Porto Torres?

Dacă doriți să călătoriți între Ajaccio și Porto Torres cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Ferries Ajaccio Porto Torres
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ajaccio-Porto Torres și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Ajaccio și Porto Torres. Mai multe informații despre Corsica Ferries
Moby Lines Ajaccio Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines este o companie italiană de feribot care deservește Sardinia și Corsica din Italia din 1959. Cum pot rezerva o traversare Moby Lines Ajaccio Porto Torres? Utilizând Vivanoda și motorul său de căutare multi-transport! Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ajaccio-Porto Torres și puteți rezerva un bilet Moby Lines între Ajaccio și Porto Torres. Mai multe informații despre Moby Lines
Corsica Linea Ajaccio Porto Torres
Corsica Linea
Corsica Linea este o companie foarte recentă, născută în urma dizolvării SNCM și cu sediul în portul Marsilia. Aceasta deservește Corsica, Tunisia și Algeria. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ajaccio-Porto Torres și puteți rezerva un bilet Corsica Linea între Ajaccio și Porto Torres. Mai multe informații despre Corsica Linea

De unde pleacă feriboturile în Ajaccio? Unde sosesc vapoarele în Porto Torres?

Port de plecare în Ajaccio

Feriboturile Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea pleacă spre Porto Torres din următoarele porturi din Ajaccio:

Ajaccio - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Porto Torres

Navele Corsica Linea, Moby Lines sau Corsica Ferries sosesc în Porto Torres din următoarele porturi:

Porto Torres
Hartă
Alte curse alternative de la Ajaccio la Porto Torres
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Ajaccio și Porto Torres: Corsica Ferries, Moby Lines și Corsica Linea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Ajaccio Porto Torres, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Ajaccio și Porto Torres, veți parcurge 124 km.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Ajaccio la Porto Torres

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Ajaccio și Porto Torres. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Ajaccio până la debarcarea în Porto Torres, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Corsica Ferries, Moby Lines și Corsica Linea. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Ajaccio și Porto Torres.

Îmbarcarea în Ajaccio

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Ajaccio Porto Torres, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Ajaccio / Trebuie să ajungeți în portul Ajaccio cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Corsica Linea, Moby Lines sau Corsica Ferries. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Ajaccio - Porto Torres / Mergeți la biroul Corsica Linea, Moby Lines sau Corsica Ferries din terminalul de feribot Ajaccio pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Porto Torres / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Ajaccio care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Viața la bordul feribotului între Ajaccio și Porto Torres

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Corsica Ferries, Moby Lines sau Corsica Linea așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Porto Torres

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Porto Torres:

  • Se apropie de portul Porto Torres / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Porto Torres de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Porto Torres.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Porto Torres / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Porto Torres. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Porto Torres începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire