Traseu recomandat
Cadiz
Călătoriți direct la Puerto del Rosario cu feribot
Puerto del Rosario
Vezi prețurile
Rute alternative
Cadiz
Călătorie cu feribot până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu zboruri, feribot până la Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Cadiz la Puerto del Rosario cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Cadiz la Puerto del Rosario? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Cadiz la Puerto del Rosario este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Cadiz la Puerto del Rosario poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Cadiz la Puerto del Rosario cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Cadiz Puerto del Rosario care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Cadiz la Puerto del Rosario, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Cadiz la Puerto del Rosario

Port de plecare
Cadiz
Spania
Andaluzia
Port de sosire
Puerto del Rosario
Spania
Insulele Canare
Distanța
1140 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Cadiz la Puerto del Rosario?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Cadiz la Puerto del Rosario poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Puerto del Rosario. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Cadiz la Puerto del Rosario este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Cadiz-Puerto del Rosario, de la îmbarcarea în portul Cadiz până la debarcarea în Puerto del Rosario, personalul calificat și zâmbitor al Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Cadiz Puerto del Rosario, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Cadiz Puerto del Rosario este opusă! Feriboturile operate de Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Puerto del Rosario fără stres și total relaxat.

Ce companii operează între Cadiz și Puerto del Rosario?

Dacă doriți să călătoriți între Cadiz și Puerto del Rosario cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cadiz-Puerto del Rosario și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Cadiz și Puerto del Rosario. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Cadiz Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cadiz-Puerto del Rosario și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Cadiz și Puerto del Rosario. Mai multe informații despre Naviera Armas

De unde pleacă feriboturile în Cadiz? Unde sosesc vapoarele în Puerto del Rosario?

Port de plecare în Cadiz

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas pleacă spre Puerto del Rosario din următoarele porturi din Cadiz:

Estacion Maritima Cádiz
Hartă

Port de sosire în Puerto del Rosario

Navele Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Puerto del Rosario din următoarele porturi:

Puerto del Rosario
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Cadiz și Puerto del Rosario: Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

În timpul traversării între Cadiz și Puerto del Rosario, veți parcurge 1140 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire