Traseu recomandat
Las Palmas de Gran Canaria
Călătoriți direct la Puerto del Rosario cu zboruri, feribot
Puerto del Rosario
Vezi prețurile
Rute alternative
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu feribot până la Arrecife
Arrecife
Călătorie cu feribot până la Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario

Port de plecare
Las Palmas de Gran Canaria
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Puerto del Rosario
Spania
Insulele Canare
Distanța
157 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
7 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario, veți găsi bilete care variază de la 199 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 457 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Las Palmas de Gran Canaria - Puerto del Rosario este de 328 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario este de 6 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore pentru a ajunge la Puerto del Rosario, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Puerto del Rosario în 6 ore. Primul feribot pleacă din portul Las Palmas de Gran Canaria la 12:00. Ultimul feribot spre Puerto del Rosario pleacă din portul Las Palmas de Gran Canaria la 23:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario
328 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
199 lei - 457 lei
Durata medie a traversării Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario
6 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Puerto del Rosario
12:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Puerto del Rosario
23:30
Ora de sosire a primului feribot către Puerto del Rosario
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Puerto del Rosario
18:00

De ce să luați un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Puerto del Rosario. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario este opusă! La bord, în funcție de nava Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Puerto del Rosario fără stres și total relaxat.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Las Palmas de Gran Canaria, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario?

Dacă doriți să călătoriți între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Las Palmas de Gran Canaria-Puerto del Rosario și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario. Naviera Armas operează 5 de traversări pe săptămână către Puerto del Rosario de la Las Palmas de Gran Canaria, iar durata călătoriei este de 7 ore. Mai multe informații despre Naviera Armas
7 ore
5 de traversări pe săptămână
Acciona Trasmediterránea Las Palmas de Gran Canaria Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Las Palmas de Gran Canaria-Puerto del Rosario și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea

De unde pleacă feriboturile în Las Palmas de Gran Canaria? Unde sosesc vapoarele în Puerto del Rosario?

Port de plecare în Las Palmas de Gran Canaria

Feriboturile Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea pleacă spre Puerto del Rosario din următoarele porturi din Las Palmas de Gran Canaria:

la Luz
Hartă

Port de sosire în Puerto del Rosario

Navele Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas sosesc în Puerto del Rosario din următoarele porturi:

Puerto del Rosario
Hartă
Alte curse alternative de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario, vă va lua cel puțin 7 ore pentru a parcurge cei 157 km dintre Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario) și de compania de feribot (Naviera Armas și Acciona Trasmediterránea). În prezent, există 5 de traversări pe săptămână între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario.

Există 2 de companii de feribot care operează între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario: Naviera Armas și Acciona Trasmediterránea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între Las Palmas de Gran Canaria și Puerto del Rosario, veți parcurge 157 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Las Palmas de Gran Canaria la Puerto del Rosario, puteți găsi prețuri care variază de la 199 lei pentru cel mai mic, la 457 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 328 lei.

Primul feribot pleacă din Las Palmas de Gran Canaria la 12:00 pentru Puerto del Rosario.

Ultimul feribot spre Puerto del Rosario pleacă de obicei de la Las Palmas de Gran Canaria la 23:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire