Traseu recomandat
Barcelona
Călătoriți direct la Ibiza cu feribot, zboruri
Ibiza
Vezi prețurile
Rute alternative
Barcelona
Călătorie cu feribot până la Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Călătorie cu zboruri, feribot până la Ibiza
Ibiza
Vezi prețurile
Barcelona
Călătorie cu feribot până la Formentera
Formentera
Călătorie cu feribot până la Ibiza
Ibiza
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Barcelona la Ibiza cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Barcelona la Ibiza? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Barcelona la Ibiza este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Barcelona la Ibiza poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Barcelona la Ibiza cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi sau Mediterranea Pitiusa. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Barcelona Ibiza care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Barcelona la Ibiza, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Barcelona la Ibiza

Port de plecare
Barcelona
Spania
Catalonia
Port de sosire
Ibiza
Spania
Insulele Baleare
Distanța
283 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Frecvența traversărilor
13 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
8 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Barcelona Ibiza: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Barcelona la Ibiza, veți găsi bilete care variază de la 189 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1158 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Barcelona - Ibiza este de 567 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Barcelona la Ibiza este de 8 ore 20 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore 30 min pentru a ajunge la Ibiza, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ibiza în 7 ore 59 min. Primul feribot pleacă din portul Barcelona la 09:00. Ultimul feribot spre Ibiza pleacă din portul Barcelona la 22:01.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Barcelona la Ibiza
567 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Barcelona Ibiza (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
189 lei - 1158 lei
Durata medie a traversării Barcelona Ibiza
8 ore 20 min
Ora de plecare a primului feribot către Ibiza
09:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ibiza
22:01
Ora de sosire a primului feribot către Ibiza
06:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Ibiza
17:00

De ce să luați un feribot de la Barcelona la Ibiza?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Barcelona la Ibiza poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ibiza. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Barcelona la Ibiza este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Barcelona Ibiza, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Barcelona la Ibiza este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Pe toată durata călătoriei de la Barcelona la Ibiza, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.

Ce companii operează între Barcelona și Ibiza?

Dacă doriți să călătoriți între Barcelona și Ibiza cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Trasmed Barcelona Ibiza
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Barcelona și Ibiza. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ibiza și puteți rezerva un bilet Trasmed între Barcelona și Ibiza. Mai multe informații despre Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ibiza și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Barcelona și Ibiza. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Ibiza
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ibiza și puteți rezerva un bilet Baleària între Barcelona și Ibiza. Baleària operează 7 de traversări pe săptămână către Ibiza de la Barcelona, iar durata călătoriei este de 8 ore 30 min. Mai multe informații despre Baleària
8 ore 30 min
7 de traversări pe săptămână
Acciona Trasmediterránea Barcelona Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ibiza și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Barcelona și Ibiza. Acciona Trasmediterránea operează 6 de traversări pe săptămână către Ibiza de la Barcelona, iar durata călătoriei este de 9 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
9 ore
6 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Barcelona? Unde sosesc vapoarele în Ibiza?

Port de plecare în Barcelona

Feriboturile Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea pleacă spre Ibiza din următoarele porturi din Barcelona:

Barcelona
Hartă

Port de sosire în Ibiza

Navele Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed sosesc în Ibiza din următoarele porturi:

Ibiza Eivissa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Barcelona la Ibiza, vă va lua cel puțin 8 ore 30 min pentru a parcurge cei 283 km dintre Barcelona și Ibiza.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Barcelona și Ibiza) și de compania de feribot (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària și Acciona Trasmediterránea). În prezent, există 13 de traversări pe săptămână între Barcelona și Ibiza.

Există 4 de companii de feribot care operează între Barcelona și Ibiza: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària și Acciona Trasmediterránea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Barcelona Ibiza, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Barcelona și Ibiza, veți parcurge 283 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Barcelona la Ibiza, puteți găsi prețuri care variază de la 189 lei pentru cel mai mic, la 1158 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 567 lei.

Primul feribot pleacă din Barcelona la 09:00 pentru Ibiza.

Ultimul feribot spre Ibiza pleacă de obicei de la Barcelona la 22:01.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Barcelona la Ibiza

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Barcelona la Ibiza. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Barcelona Ibiza la bordul Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi sau Mediterranea Pitiusa, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Barcelona până la debarcarea în Ibiza. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Barcelona și Ibiza.

Plecare cu feribotul din Barcelona

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Barcelona Ibiza, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Barcelona / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Barcelona în limita de timp stabilită de Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Barcelona - Ibiza / În Barcelona, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed de la terminalul de feribot Barcelona. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Ibiza / În terminalul de feribot din Barcelona sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Barcelona și Ibiza

Pe nava Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Ibiza este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Ibiza:

  • Feribotul intră în portul Ibiza / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Ibiza de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Ibiza.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Ibiza / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Ibiza. În sfârșit, părăsiți portul și Ibiza vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire