Traseu recomandat
Palma (Mallorca)
Călătoriți direct la Ibiza cu feribot, zboruri
Ibiza
Vezi prețurile
Rute alternative
Palma (Mallorca)
Călătorie cu feribot până la Formentera
Formentera
Călătorie cu feribot până la Ibiza
Ibiza
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Palma (Mallorca) la Ibiza cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Palma (Mallorca) la Ibiza este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Palma (Mallorca) la Ibiza cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus sau Acciona Trasmediterránea. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Palma (Mallorca) Ibiza care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Palma (Mallorca) la Ibiza, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza

Port de plecare
Palma (Mallorca)
Spania
Insulele Baleare
Port de sosire
Ibiza
Spania
Insulele Baleare
Distanța
128 km
Companii de feribot
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Palma (Mallorca) Ibiza: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza, veți găsi bilete care variază de la 268 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1208 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Palma (Mallorca) - Ibiza este de 592 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza este de 3 ore 22 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore pentru a ajunge la Ibiza, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ibiza în 2 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Palma (Mallorca) la 08:00. Ultimul feribot spre Ibiza pleacă din portul Palma (Mallorca) la 16:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza
592 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Palma (Mallorca) Ibiza (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
268 lei - 1208 lei
Durata medie a traversării Palma (Mallorca) Ibiza
3 ore 22 min
Ora de plecare a primului feribot către Ibiza
08:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ibiza
16:30
Ora de sosire a primului feribot către Ibiza
10:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Ibiza
20:00

De ce să luați un feribot de la Palma (Mallorca) la Ibiza?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Palma (Mallorca) la Ibiza poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ibiza. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Palma (Mallorca) la Ibiza este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed în Palma (Mallorca), sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Ibiza. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Palma (Mallorca) Ibiza este exact opusul. La bord, în funcție de nava Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Ibiza deja odihnit.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Palma (Mallorca), de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Ibiza plin de energie.

Ce companii operează între Palma (Mallorca) și Ibiza?

Dacă doriți să călătoriți între Palma (Mallorca) și Ibiza cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Palma (Mallorca) Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palma (Mallorca)-Ibiza și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Palma (Mallorca) și Ibiza. Acciona Trasmediterránea operează 8 de traversări pe săptămână către Ibiza de la Palma (Mallorca), iar durata călătoriei este de 2 ore 20 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
2 ore 20 min
8 de traversări pe săptămână
Grandi Navi Veloci Palma (Mallorca) Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palma (Mallorca)-Ibiza și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Palma (Mallorca) și Ibiza. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
Baleària Palma (Mallorca) Ibiza
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palma (Mallorca)-Ibiza și puteți rezerva un bilet Baleària între Palma (Mallorca) și Ibiza. Baleària operează 3 de traversări pe zi către Ibiza de la Palma (Mallorca), iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Baleària
2 ore
3 de traversări pe zi
Trasmed Palma (Mallorca) Ibiza
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Palma (Mallorca) și Ibiza. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Palma (Mallorca)-Ibiza și puteți rezerva un bilet Trasmed între Palma (Mallorca) și Ibiza. Mai multe informații despre Trasmed

De unde pleacă feriboturile în Palma (Mallorca)? Unde sosesc vapoarele în Ibiza?

Port de plecare în Palma (Mallorca)

Feriboturile Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed pleacă spre Ibiza din următoarele porturi din Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Hartă

Port de sosire în Ibiza

Navele Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Ibiza din următoarele porturi:

Ibiza Eivissa
Hartă
Alte curse alternative de la Palma (Mallorca) la Ibiza
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Palma (Mallorca) la Ibiza, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 128 km dintre Palma (Mallorca) și Ibiza.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Palma (Mallorca) și Ibiza) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària și Trasmed). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Palma (Mallorca) și Ibiza.

Există 4 de companii de feribot care operează între Palma (Mallorca) și Ibiza: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària și Trasmed.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Palma (Mallorca) Ibiza, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Palma (Mallorca) și Ibiza, veți parcurge 128 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Palma (Mallorca) la Ibiza, puteți găsi prețuri care variază de la 268 lei pentru cel mai mic, la 1208 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 592 lei.

Primul feribot pleacă din Palma (Mallorca) la 08:00 pentru Ibiza.

Ultimul feribot spre Ibiza pleacă de obicei de la Palma (Mallorca) la 16:30.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Palma (Mallorca) la Ibiza

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Palma (Mallorca) la Ibiza, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Palma (Mallorca) Ibiza la bordul Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus sau Acciona Trasmediterránea, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Palma (Mallorca) până la debarcarea în Ibiza. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Palma (Mallorca) și Ibiza.

Plecare cu feribotul din Palma (Mallorca)

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Palma (Mallorca) Ibiza, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Palma (Mallorca) / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Palma (Mallorca) în limita de timp stabilită de Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Palma (Mallorca) - Ibiza / În Palma (Mallorca), prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Acciona Trasmediterránea de la terminalul de feribot Palma (Mallorca). Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Ibiza / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Palma (Mallorca) care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Palma (Mallorca) și Ibiza: la bordul navei...

Pe nava Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Trasmed, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Ibiza este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Ibiza:

  • Feribotul intră în portul Ibiza / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Ibiza de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Palma (Mallorca) la Ibiza în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Ibiza.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Ibiza / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Ibiza. În sfârșit, părăsiți portul și Ibiza vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire