Traseu recomandat
Barcelona
Călătoriți direct la Ciutadella de Menorca cu feribot
Ciutadella de Menorca
Vezi prețurile
Rute alternative
Barcelona
Călătorie cu feribot până la Alcudia
Alcudia
Călătorie cu feribot până la Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Barcelona la Ciutadella de Menorca cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Barcelona la Ciutadella de Menorca este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Barcelona la Ciutadella de Menorca cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar sau Corsica Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Barcelona Ciutadella de Menorca care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Trasmed, Grandi Navi Veloci sau Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Barcelona la Ciutadella de Menorca, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca

Port de plecare
Barcelona
Spania
Catalonia
Port de sosire
Ciutadella de Menorca
Spania
Insulele Baleare
Distanța
206 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Barcelona Ciutadella de Menorca: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca, veți găsi bilete care variază de la 254 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1874 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Barcelona - Ciutadella de Menorca este de 731 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca este de 7 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore pentru a ajunge la Ciutadella de Menorca, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ciutadella de Menorca în 3 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Barcelona la 08:00. Ultimul feribot spre Ciutadella de Menorca pleacă din portul Barcelona la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca
731 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Barcelona Ciutadella de Menorca (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
254 lei - 1874 lei
Durata medie a traversării Barcelona Ciutadella de Menorca
7 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Ciutadella de Menorca
08:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ciutadella de Menorca
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Ciutadella de Menorca
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Ciutadella de Menorca
20:00

De ce să luați un feribot de la Barcelona la Ciutadella de Menorca?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Barcelona la Ciutadella de Menorca poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ciutadella de Menorca. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Barcelona la Ciutadella de Menorca este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Barcelona-Ciutadella de Menorca în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Ciutadella de Menorca pentru a coborî de pe vas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Barcelona până la Ciutadella de Menorca, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Barcelona la Ciutadella de Menorca în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Barcelona, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca.

Ce companii operează între Barcelona și Ciutadella de Menorca?

Dacă doriți să călătoriți între Barcelona și Ciutadella de Menorca cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Trasmed, Grandi Navi Veloci sau Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Trasmed Barcelona Ciutadella de Menorca
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Barcelona și Ciutadella de Menorca. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Trasmed între Barcelona și Ciutadella de Menorca. Mai multe informații despre Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Ciutadella de Menorca
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Barcelona și Ciutadella de Menorca. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Ciutadella de Menorca
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Baleària între Barcelona și Ciutadella de Menorca. Baleària operează 14 de traversări pe săptămână către Ciutadella de Menorca de la Barcelona, iar durata călătoriei este de 3 ore 30 min. Mai multe informații despre Baleària
3 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Barcelona? Unde sosesc vapoarele în Ciutadella de Menorca?

Port de plecare în Barcelona

Feriboturile Trasmed, Grandi Navi Veloci sau Baleària pleacă spre Ciutadella de Menorca din următoarele porturi din Barcelona:

Barcelona
Hartă

Port de sosire în Ciutadella de Menorca

Navele Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed sosesc în Ciutadella de Menorca din următoarele porturi:

Ciutadella
Hartă
Ciutadella
Hartă
Alte curse alternative de la Barcelona la Ciutadella de Menorca
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Barcelona la Ciutadella de Menorca, vă va lua cel puțin 3 ore 30 min pentru a parcurge cei 206 km dintre Barcelona și Ciutadella de Menorca.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Barcelona și Ciutadella de Menorca) și de compania de feribot (Trasmed, Grandi Navi Veloci și Baleària). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Barcelona și Ciutadella de Menorca.

Există 3 de companii de feribot care operează între Barcelona și Ciutadella de Menorca: Trasmed, Grandi Navi Veloci și Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Barcelona Ciutadella de Menorca, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Barcelona și Ciutadella de Menorca, veți parcurge 206 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca, puteți găsi prețuri care variază de la 254 lei pentru cel mai mic, la 1874 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 731 lei.

Primul feribot pleacă din Barcelona la 08:00 pentru Ciutadella de Menorca.

Ultimul feribot spre Ciutadella de Menorca pleacă de obicei de la Barcelona la 22:00.

Cum este traversarea cu feribotul de la Barcelona la Ciutadella de Menorca?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Barcelona și Ciutadella de Menorca. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar sau Corsica Ferries, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Barcelona până la debarcarea în Ciutadella de Menorca. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Barcelona și Ciutadella de Menorca.

Îmbarcarea în Barcelona

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Barcelona Ciutadella de Menorca, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Barcelona / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Barcelona în limita de timp stabilită de Trasmed, Grandi Navi Veloci sau Baleària. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Barcelona - Ciutadella de Menorca / Mergeți la biroul Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed din terminalul de feribot Barcelona pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Ciutadella de Menorca / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Barcelona care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Trasmed, Grandi Navi Veloci sau Baleària pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Barcelona și Ciutadella de Menorca

Pe nava Trasmed, Grandi Navi Veloci sau Baleària, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Ciutadella de Menorca, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Ciutadella de Menorca:

  • Se apropie de portul Ciutadella de Menorca / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Ciutadella de Menorca de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Ciutadella de Menorca.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Ciutadella de Menorca / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. Personalul vamal din portul Ciutadella de Menorca vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Ciutadella de Menorca începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire