Alcudia
Călătoriți direct la Ciutadella de Menorca cu feribot
Ciutadella de Menorca
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Alcudia la Ciutadella de Menorca cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Alcudia la Ciutadella de Menorca este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Alcudia la Ciutadella de Menorca cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Alcudia Ciutadella de Menorca care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Alcudia la Ciutadella de Menorca, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca

Port de plecare
Alcudia
Spania
Insulele Baleare
Port de sosire
Ciutadella de Menorca
Spania
Insulele Baleare
Distanța
62 km
Companii de feribot
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Alcudia Ciutadella de Menorca: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca, veți găsi bilete care variază de la 318 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1417 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Alcudia - Ciutadella de Menorca este de 691 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca este de 1 ore 24 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore pentru a ajunge la Ciutadella de Menorca, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ciutadella de Menorca în 1 ore. Primul feribot pleacă din portul Alcudia la 04:30. Ultimul feribot spre Ciutadella de Menorca pleacă din portul Alcudia la 18:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca
691 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Alcudia Ciutadella de Menorca (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
318 lei - 1417 lei
Durata medie a traversării Alcudia Ciutadella de Menorca
1 ore 24 min
Ora de plecare a primului feribot către Ciutadella de Menorca
04:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ciutadella de Menorca
18:30
Ora de sosire a primului feribot către Ciutadella de Menorca
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Ciutadella de Menorca
19:45

De ce să luați un feribot de la Alcudia la Ciutadella de Menorca?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Alcudia la Ciutadella de Menorca poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ciutadella de Menorca. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Alcudia la Ciutadella de Menorca este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries pentru cei 62 km dintre Alcudia și Ciutadella de Menorca veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Alcudia-Ciutadella de Menorca este un pic prea scurtă!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Alcudia până la Ciutadella de Menorca, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Alcudia la Ciutadella de Menorca. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Dimpotrivă, pe ruta Alcudia-Ciutadella de Menorca, la bordul feribotului Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Alcudia și Ciutadella de Menorca?

Dacă doriți să călătoriți între Alcudia și Ciutadella de Menorca cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Ciutadella de Menorca
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Acciona Trasmediterránea operează 12 de traversări pe săptămână către Ciutadella de Menorca de la Alcudia, iar durata călătoriei este de 1 ore 50 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
1 ore 50 min
12 de traversări pe săptămână
Trasmed Alcudia Ciutadella de Menorca
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Trasmed între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Mai multe informații despre Trasmed
Menorca Lines Alcudia Ciutadella de Menorca
Menorca Lines
Menorca Lines operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Menorca Lines între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Mai multe informații despre Menorca Lines
Iscomar Alcudia Ciutadella de Menorca
Iscomar
Iscomar operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Iscomar între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Mai multe informații despre Iscomar
Baleària Alcudia Ciutadella de Menorca
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Baleària între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Baleària operează 4 de traversări pe zi către Ciutadella de Menorca de la Alcudia, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Baleària
1 ore 10 min
4 de traversări pe zi
Corsica Ferries Alcudia Ciutadella de Menorca
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Ciutadella de Menorca și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Alcudia și Ciutadella de Menorca. Mai multe informații despre Corsica Ferries

De unde pleacă feriboturile în Alcudia? Unde sosesc vapoarele în Ciutadella de Menorca?

Port de plecare în Alcudia

Feriboturile Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries pleacă spre Ciutadella de Menorca din următoarele porturi din Alcudia:

La Alcudia
Hartă

Port de sosire în Ciutadella de Menorca

Navele Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Ciutadella de Menorca din următoarele porturi:

Ciutadella
Hartă
Ciutadella
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Alcudia la Ciutadella de Menorca, vă va lua cel puțin 1 ore 10 min pentru a parcurge cei 62 km dintre Alcudia și Ciutadella de Menorca.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Alcudia și Ciutadella de Menorca) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària și Corsica Ferries). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Alcudia și Ciutadella de Menorca.

Există 6 de companii de feribot care operează între Alcudia și Ciutadella de Menorca: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària și Corsica Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Alcudia Ciutadella de Menorca, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Alcudia și Ciutadella de Menorca, veți parcurge 62 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca, puteți găsi prețuri care variază de la 318 lei pentru cel mai mic, la 1417 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 691 lei.

Primul feribot pleacă din Alcudia la 04:30 pentru Ciutadella de Menorca.

Ultimul feribot spre Ciutadella de Menorca pleacă de obicei de la Alcudia la 18:30.

Cum este traversarea cu feribotul de la Alcudia la Ciutadella de Menorca?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Alcudia la Ciutadella de Menorca, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines sau Trasmed, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Alcudia până la debarcarea în Ciutadella de Menorca. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Alcudia și Ciutadella de Menorca.

Îmbarcarea în Alcudia

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Alcudia Ciutadella de Menorca, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Alcudia / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Alcudia, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Alcudia - Ciutadella de Menorca / Mergeți la biroul Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed sau Acciona Trasmediterránea din terminalul de feribot Alcudia pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Ciutadella de Menorca / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Alcudia care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Alcudia și Ciutadella de Menorca

Pe nava Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària sau Corsica Ferries, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Ciutadella de Menorca, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Ciutadella de Menorca:

  • Se apropie de portul Ciutadella de Menorca / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Ciutadella de Menorca de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Alcudia la Ciutadella de Menorca în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Ciutadella de Menorca.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Ciutadella de Menorca / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Ciutadella de Menorca este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Ciutadella de Menorca începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire