Traseu recomandat
Atena
Călătoriți direct la Serifos cu feribot
Serifos
Vezi prețurile
Rute alternative
Atena
Călătorie cu feribot până la Sifnos
Sifnos
Călătorie cu feribot până la Serifos
Serifos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Atena la Serifos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Atena la Serifos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Atena la Serifos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Atena la Serifos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Atena la Serifos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries sau Aegean Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Atena Serifos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Atena la Serifos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Atena la Serifos

Port de plecare
Atena
Grecia
Attica
Port de sosire
Serifos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
115 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Atena Serifos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Atena la Serifos, veți găsi bilete care variază de la 154 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 979 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Atena - Serifos este de 552 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Atena la Serifos este de 2 ore 33 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 35 min pentru a ajunge la Serifos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Serifos în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Atena la 07:00. Ultimul feribot spre Serifos pleacă din portul Atena la 15:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Atena la Serifos
552 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Atena Serifos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
154 lei - 979 lei
Durata medie a traversării Atena Serifos
2 ore 33 min
Ora de plecare a primului feribot către Serifos
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Serifos
15:50
Ora de sosire a primului feribot către Serifos
09:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Serifos
17:55

De ce să luați un feribot de la Atena la Serifos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Atena la Serifos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Serifos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Atena la Serifos este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Atena cu un feribot Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries care va parcurge cei 115 km până la Serifos cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Serifos, deoarece experiența este atât de plăcută!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pentru traversarea de la Atena la Serifos, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Serifos. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Călătoriți de la Atena la Serifos în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Serifos.

Ce companii operează între Atena și Serifos?

Dacă doriți să călătoriți între Atena și Serifos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Atena Serifos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Serifos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Atena și Serifos. Sea Jets operează 7 de traversări pe săptămână către Serifos de la Atena, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Sea Jets
2 ore
7 de traversări pe săptămână
Aegean Speed Lines Atena Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines este o companie de feribot cu sediul în Grecia, care oferă servicii de feribot între insulele grecești și porturile de pe teritoriul continental al Greciei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Serifos și puteți rezerva un bilet Aegean Speed Lines între Atena și Serifos. Aegean Speed Lines operează 13 de traversări pe săptămână către Serifos de la Atena, iar durata călătoriei este de 2 ore 20 min. Mai multe informații despre Aegean Speed Lines
2 ore 20 min
13 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Atena Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Serifos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Atena și Serifos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Aegean Sea Lines Atena Serifos
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Atena și Serifos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Serifos și puteți rezerva un bilet Aegean Sea Lines între Atena și Serifos. Mai multe informații despre Aegean Sea Lines
Zante Ferries Atena Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Serifos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Atena și Serifos. Zante Ferries operează 9 de traversări pe săptămână către Serifos de la Atena, iar durata călătoriei este de 4 ore. Mai multe informații despre Zante Ferries
4 ore
9 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Atena? Unde sosesc vapoarele în Serifos?

Port de plecare în Atena

Feriboturile Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries pleacă spre Serifos din următoarele porturi din Atena:

Athens Piraeus E1
Hartă
Athens Piraeus E6
Hartă

Port de sosire în Serifos

Navele Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Sea Jets sosesc în Serifos din următoarele porturi:

Serifos
Hartă
Serifos
Hartă
Alte curse alternative de la Atena la Serifos
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Atena la Serifos, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 115 km dintre Atena și Serifos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Atena și Serifos) și de compania de feribot (Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines și Zante Ferries). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Atena și Serifos.

Există 5 de companii de feribot care operează între Atena și Serifos: Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Atena Serifos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Atena și Serifos, veți parcurge 115 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Atena la Serifos, puteți găsi prețuri care variază de la 154 lei pentru cel mai mic, la 979 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 552 lei.

Primul feribot pleacă din Atena la 07:00 pentru Serifos.

Ultimul feribot spre Serifos pleacă de obicei de la Atena la 15:50.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Atena la Serifos

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Atena la Serifos. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Atena până la debarcarea în Serifos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Zante Ferries și Aegean Sea Lines. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Atena și Serifos.

Plecare cu feribotul din Atena

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Atena Serifos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Atena / Trebuie să ajungeți în portul Atena cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Sea Jets. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Atena - Serifos / La terminalul de feribot Atena, căutați ghișeele Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Serifos / În terminalul de feribot din Atena sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Atena și Serifos: la bordul navei...

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Serifos

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Serifos:

  • Se vede portul Serifos / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu este nevoie să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Serifos de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Atena la Serifos în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Serifos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Serifos / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Serifos. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Serifos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire