Sifnos
Călătoriți direct la Serifos cu feribot
Serifos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sifnos la Serifos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sifnos la Serifos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sifnos la Serifos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sifnos la Serifos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sifnos la Serifos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sifnos Serifos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sifnos la Serifos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sifnos la Serifos

Port de plecare
Sifnos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Serifos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
27 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sifnos Serifos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sifnos la Serifos, veți găsi bilete care variază de la 30 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 423 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sifnos - Serifos este de 184 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sifnos la Serifos este de 29 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 50 min pentru a ajunge la Serifos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Serifos în 20 min. Primul feribot pleacă din portul Sifnos la 12:15. Ultimul feribot spre Serifos pleacă din portul Sifnos la 20:20.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sifnos la Serifos
184 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sifnos Serifos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
30 lei - 423 lei
Durata medie a traversării Sifnos Serifos
29 min
Ora de plecare a primului feribot către Serifos
12:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Serifos
20:20
Ora de sosire a primului feribot către Serifos
12:35
Ora de sosire a ultimului feribot către Serifos
20:40

De ce să luați un feribot de la Sifnos la Serifos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sifnos la Serifos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Serifos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sifnos la Serifos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Sifnos și Serifos atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Sifnos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Sifnos la Serifos.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Sifnos Serifos este opusă! La bord, în funcție de nava Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Serifos deja odihnit.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines în Sifnos, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Serifos. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Sifnos și Serifos?

Dacă doriți să călătoriți între Sifnos și Serifos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Sifnos Serifos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sifnos-Serifos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Sifnos și Serifos. Sea Jets operează 3 de traversări pe zi către Serifos de la Sifnos, iar durata călătoriei este de 20 min. Mai multe informații despre Sea Jets
20 min
3 de traversări pe zi
Zante Ferries Sifnos Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sifnos-Serifos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Sifnos și Serifos. Zante Ferries operează 8 de traversări pe săptămână către Serifos de la Sifnos, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
40 min
8 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Sifnos Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sifnos-Serifos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Sifnos și Serifos. Hellenic Seaways operează 3 de traversări pe săptămână către Serifos de la Sifnos, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
50 min
3 de traversări pe săptămână
Aegean Speed Lines Sifnos Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines este o companie de feribot cu sediul în Grecia, care oferă servicii de feribot între insulele grecești și porturile de pe teritoriul continental al Greciei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sifnos-Serifos și puteți rezerva un bilet Aegean Speed Lines între Sifnos și Serifos. Aegean Speed Lines operează 9 de traversări pe săptămână către Serifos de la Sifnos, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Aegean Speed Lines
30 min
9 de traversări pe săptămână
Aegean Sea Lines Sifnos Serifos
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Sifnos și Serifos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sifnos-Serifos și puteți rezerva un bilet Aegean Sea Lines între Sifnos și Serifos. Mai multe informații despre Aegean Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Sifnos? Unde sosesc vapoarele în Serifos?

Port de plecare în Sifnos

Feriboturile Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines pleacă spre Serifos din următoarele porturi din Sifnos:

Sifnos
Hartă

Port de sosire în Serifos

Navele Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries sau Sea Jets sosesc în Serifos din următoarele porturi:

Serifos
Hartă
Serifos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sifnos la Serifos, vă va lua cel puțin 20 min pentru a parcurge cei 27 km dintre Sifnos și Serifos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sifnos și Serifos) și de compania de feribot (Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines și Aegean Sea Lines). În prezent, există 6 de traversări pe zi între Sifnos și Serifos.

Există 5 de companii de feribot care operează între Sifnos și Serifos: Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines și Aegean Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sifnos Serifos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sifnos și Serifos, veți parcurge 27 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sifnos la Serifos, puteți găsi prețuri care variază de la 30 lei pentru cel mai mic, la 423 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 184 lei.

Primul feribot pleacă din Sifnos la 12:15 pentru Serifos.

Ultimul feribot spre Serifos pleacă de obicei de la Sifnos la 20:20.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Sifnos la Serifos

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Sifnos la Serifos. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Sifnos până la debarcarea în Serifos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines și Zante Ferries. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Sifnos și Serifos.

Plecare cu feribotul din Sifnos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Sifnos Serifos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Sifnos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Sifnos în limita de timp stabilită de Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Sifnos - Serifos / La terminalul de feribot Sifnos, căutați ghișeele Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Serifos / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Sifnos care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Sifnos și Serifos: la bordul navei...

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines sau Aegean Sea Lines așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Debarcarea de pe feribot în Serifos

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Serifos:

  • Se vede portul Serifos / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Serifos.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Sifnos la Serifos în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Serifos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Serifos / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Serifos este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Serifos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire