Traseu recomandat
Ancona
Călătoriți direct la Patras cu feribot
Patras
Vezi prețurile
Rute alternative
Ancona
Călătorie cu feribot până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Patras
Patras
Vezi prețurile
Ancona
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Brindisi
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Patras
Patras
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ancona la Patras cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ancona la Patras? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ancona la Patras este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ancona la Patras poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ancona la Patras cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries sau Minoan Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ancona Patras care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Minoan Lines sau Superfast Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ancona la Patras, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ancona la Patras

Port de plecare
Ancona
Italia
Marches
Port de sosire
Patras
Grecia
Grecia de Vest
Distanța
911 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
21 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ancona Patras: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ancona la Patras, veți găsi bilete care variază de la 452 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1879 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ancona - Patras este de 994 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ancona la Patras este de 22 ore 35 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 24 ore pentru a ajunge la Patras, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Patras în 21 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Ancona la 13:30. Ultimul feribot spre Patras pleacă din portul Ancona la 16:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ancona la Patras
994 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ancona Patras (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
452 lei - 1879 lei
Durata medie a traversării Ancona Patras
22 ore 35 min
Ora de plecare a primului feribot către Patras
13:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Patras
16:30
Ora de sosire a primului feribot către Patras
12:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Patras
16:30

De ce să luați un feribot de la Ancona la Patras?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ancona la Patras poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Patras. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ancona la Patras este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Ancona și Patras cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Ancona, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Ancona și Patras va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Ancona la Patras este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Ancona la Patras în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Patras pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Ancona și Patras?

Dacă doriți să călătoriți între Ancona și Patras cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Minoan Lines sau Superfast Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Minoan Lines Ancona Patras
Minoan Lines
Minoan Lines este o companie maritimă grecească creată în 1972 și care asigură transportul de pasageri în Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ancona-Patras și puteți rezerva un bilet Minoan Lines între Ancona și Patras. Minoan Lines operează 4 de traversări pe săptămână către Patras de la Ancona, iar durata călătoriei este de 21 ore 30 min. Mai multe informații despre Minoan Lines
21 ore 30 min
4 de traversări pe săptămână
Superfast Ferries Ancona Patras
Superfast Ferries
Superfast Ferries, înființată în 1993, este o companie grecească care asigură legături maritime între Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ancona-Patras și puteți rezerva un bilet Superfast Ferries între Ancona și Patras. Mai multe informații despre Superfast Ferries

De unde pleacă feriboturile în Ancona? Unde sosesc vapoarele în Patras?

Port de plecare în Ancona

Feriboturile Minoan Lines sau Superfast Ferries pleacă spre Patras din următoarele porturi din Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Hartă

Port de sosire în Patras

Navele Superfast Ferries sau Minoan Lines sosesc în Patras din următoarele porturi:

Patras Terminal Ferry Sud
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ancona la Patras, vă va lua cel puțin 21 ore 30 min pentru a parcurge cei 911 km dintre Ancona și Patras.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ancona și Patras) și de compania de feribot (Minoan Lines și Superfast Ferries). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Ancona și Patras.

Există 2 de companii de feribot care operează între Ancona și Patras: Minoan Lines și Superfast Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

În timpul traversării între Ancona și Patras, veți parcurge 911 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ancona la Patras, puteți găsi prețuri care variază de la 452 lei pentru cel mai mic, la 1879 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 994 lei.

Primul feribot pleacă din Ancona la 13:30 pentru Patras.

Ultimul feribot spre Patras pleacă de obicei de la Ancona la 16:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire