Traseu recomandat
Ancona
Călătoriți direct la Igoumenitsa cu feribot
Igoumenitsa
Vezi prețurile
Rute alternative
Ancona
Călătorie cu feribot până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Igoumenitsa
Igoumenitsa
Vezi prețurile
Ancona
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Brindisi
Brindisi
Călătorie cu feribot până la Igoumenitsa
Igoumenitsa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ancona la Igoumenitsa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ancona la Igoumenitsa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ancona la Igoumenitsa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ancona la Igoumenitsa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ancona la Igoumenitsa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines sau European Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ancona Igoumenitsa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Minoan Lines sau Superfast Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ancona la Igoumenitsa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ancona la Igoumenitsa

Port de plecare
Ancona
Italia
Marches
Port de sosire
Igoumenitsa
Grecia
Epir
Distanța
723 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
16 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ancona Igoumenitsa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ancona la Igoumenitsa, veți găsi bilete care variază de la 452 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1939 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ancona - Igoumenitsa este de 989 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ancona la Igoumenitsa este de 19 ore 38 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 21 ore 30 min pentru a ajunge la Igoumenitsa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Igoumenitsa în 16 ore. Primul feribot pleacă din portul Ancona la 13:30. Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă din portul Ancona la 19:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ancona la Igoumenitsa
989 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ancona Igoumenitsa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
452 lei - 1939 lei
Durata medie a traversării Ancona Igoumenitsa
19 ore 38 min
Ora de plecare a primului feribot către Igoumenitsa
13:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Igoumenitsa
19:30
Ora de sosire a primului feribot către Igoumenitsa
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Igoumenitsa
18:00

De ce să luați un feribot de la Ancona la Igoumenitsa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ancona la Igoumenitsa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Igoumenitsa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ancona la Igoumenitsa este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Ancona și Igoumenitsa cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Ancona, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Ancona și Igoumenitsa va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Călătoriți de la Ancona la Igoumenitsa în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Igoumenitsa pentru a coborî de pe vas.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Ancona-Igoumenitsa, de la îmbarcarea în portul Ancona până la debarcarea în Igoumenitsa, personalul calificat și zâmbitor al Minoan Lines sau Superfast Ferries vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.

Ce companii operează între Ancona și Igoumenitsa?

Dacă doriți să călătoriți între Ancona și Igoumenitsa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Minoan Lines sau Superfast Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Minoan Lines Ancona Igoumenitsa
Minoan Lines
Minoan Lines este o companie maritimă grecească creată în 1972 și care asigură transportul de pasageri în Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ancona-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Minoan Lines între Ancona și Igoumenitsa. Minoan Lines operează 6 de traversări pe săptămână către Igoumenitsa de la Ancona, iar durata călătoriei este de 16 ore. Mai multe informații despre Minoan Lines
16 ore
6 de traversări pe săptămână
Superfast Ferries Ancona Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, înființată în 1993, este o companie grecească care asigură legături maritime între Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ancona-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Superfast Ferries între Ancona și Igoumenitsa. Mai multe informații despre Superfast Ferries

De unde pleacă feriboturile în Ancona? Unde sosesc vapoarele în Igoumenitsa?

Port de plecare în Ancona

Feriboturile Minoan Lines sau Superfast Ferries pleacă spre Igoumenitsa din următoarele porturi din Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Hartă

Port de sosire în Igoumenitsa

Navele Superfast Ferries sau Minoan Lines sosesc în Igoumenitsa din următoarele porturi:

Igoumenitsa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ancona la Igoumenitsa, vă va lua cel puțin 16 ore pentru a parcurge cei 723 km dintre Ancona și Igoumenitsa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ancona și Igoumenitsa) și de compania de feribot (Minoan Lines și Superfast Ferries). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Ancona și Igoumenitsa.

Există 2 de companii de feribot care operează între Ancona și Igoumenitsa: Minoan Lines și Superfast Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines.

În timpul traversării între Ancona și Igoumenitsa, veți parcurge 723 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ancona la Igoumenitsa, puteți găsi prețuri care variază de la 452 lei pentru cel mai mic, la 1939 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 989 lei.

Primul feribot pleacă din Ancona la 13:30 pentru Igoumenitsa.

Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă de obicei de la Ancona la 19:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire