Traseu recomandat
Alonnisos
Călătoriți direct la Agios Konstantinos cu feribot
Agios Konstantinos
Vezi prețurile
Rute alternative
Alonnisos
Călătorie cu feribot până la Skiathos
Skiathos
Călătorie cu feribot până la Agios Konstantinos
Agios Konstantinos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Alonnisos la Agios Konstantinos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Alonnisos la Agios Konstantinos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Alonnisos la Agios Konstantinos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Alonnisos la Agios Konstantinos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Alonnisos la Agios Konstantinos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Flying Dolphins. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Alonnisos Agios Konstantinos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Alonnisos la Agios Konstantinos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Alonnisos la Agios Konstantinos

Port de plecare
Alonnisos
Grecia
Insulele Sporadelor
Port de sosire
Agios Konstantinos
Grecia
Distanța
108 km
Companii de feribot
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Alonnisos Agios Konstantinos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Alonnisos la Agios Konstantinos, veți găsi bilete care variază de la 249 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 960 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Alonnisos - Agios Konstantinos este de 607 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Alonnisos la Agios Konstantinos este de 3 ore 50 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore pentru a ajunge la Agios Konstantinos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Konstantinos în 3 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Alonnisos la 15:30. Ultimul feribot spre Agios Konstantinos pleacă din portul Alonnisos la 17:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Alonnisos la Agios Konstantinos
607 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Alonnisos Agios Konstantinos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
249 lei - 960 lei
Durata medie a traversării Alonnisos Agios Konstantinos
3 ore 50 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Konstantinos
15:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Konstantinos
17:00
Ora de sosire a primului feribot către Agios Konstantinos
19:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Agios Konstantinos
20:30

De ce să luați un feribot de la Alonnisos la Agios Konstantinos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Alonnisos la Agios Konstantinos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Agios Konstantinos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Alonnisos la Agios Konstantinos este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Alonnisos cu un feribot Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways care va parcurge cei 108 km până la Agios Konstantinos cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Agios Konstantinos!
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Alonnisos, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Agios Konstantinos plin de energie.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Alonnisos Agios Konstantinos este opusă! La bord, în funcție de nava Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Agios Konstantinos complet relaxat.

Ce companii operează între Alonnisos și Agios Konstantinos?

Dacă doriți să călătoriți între Alonnisos și Agios Konstantinos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Magic Sea Ferries Alonnisos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Alonnisos și Agios Konstantinos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alonnisos-Agios Konstantinos și puteți rezerva un bilet Magic Sea Ferries între Alonnisos și Agios Konstantinos. Mai multe informații despre Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Alonnisos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alonnisos-Agios Konstantinos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Alonnisos și Agios Konstantinos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Alonnisos? Unde sosesc vapoarele în Agios Konstantinos?

Port de plecare în Alonnisos

Feriboturile Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways pleacă spre Agios Konstantinos din următoarele porturi din Alonnisos:

Alonissos
Hartă

Port de sosire în Agios Konstantinos

Navele Hellenic Seaways sau Magic Sea Ferries sosesc în Agios Konstantinos din următoarele porturi:

Agios Konstantinos
Hartă
Alte curse alternative de la Alonnisos la Agios Konstantinos
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Alonnisos și Agios Konstantinos: Magic Sea Ferries și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins.

În timpul traversării între Alonnisos și Agios Konstantinos, veți parcurge 108 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Alonnisos la Agios Konstantinos, puteți găsi prețuri care variază de la 249 lei pentru cel mai mic, la 960 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 607 lei.

Primul feribot pleacă din Alonnisos la 15:30 pentru Agios Konstantinos.

Ultimul feribot spre Agios Konstantinos pleacă de obicei de la Alonnisos la 17:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire