Skiathos
Călătoriți direct la Agios Konstantinos cu feribot
Agios Konstantinos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Skiathos la Agios Konstantinos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Skiathos la Agios Konstantinos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Skiathos la Agios Konstantinos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Skiathos Agios Konstantinos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Skiathos la Agios Konstantinos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos

Port de plecare
Skiathos
Grecia
Insulele Sporadelor
Port de sosire
Agios Konstantinos
Grecia
Distanța
71 km
Companii de feribot
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Skiathos Agios Konstantinos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos, veți găsi bilete care variază de la 204 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 820 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Skiathos - Agios Konstantinos este de 512 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos este de 2 ore 11 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 15 min pentru a ajunge la Agios Konstantinos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Konstantinos în 1 ore 55 min. Primul feribot pleacă din portul Skiathos la 17:15. Ultimul feribot spre Agios Konstantinos pleacă din portul Skiathos la 18:35.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos
512 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Skiathos Agios Konstantinos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
204 lei - 820 lei
Durata medie a traversării Skiathos Agios Konstantinos
2 ore 11 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Konstantinos
17:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Konstantinos
18:35
Ora de sosire a primului feribot către Agios Konstantinos
19:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Agios Konstantinos
20:30

De ce să luați un feribot de la Skiathos la Agios Konstantinos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Skiathos la Agios Konstantinos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Agios Konstantinos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Skiathos la Agios Konstantinos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Skiathos-Agios Konstantinos, accesați zonele exterioare ale navei Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Agios Konstantinos plin de energie.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Skiathos și până la plecarea din Agios Konstantinos. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Skiathos cu un feribot Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways care va parcurge cei 71 km până la Agios Konstantinos cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Agios Konstantinos!

Ce companii operează între Skiathos și Agios Konstantinos?

Dacă doriți să călătoriți între Skiathos și Agios Konstantinos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Anes Ferries Skiathos Agios Konstantinos
Anes Ferries
Anes Ferries este o companie de feribot cu sediul în Veneția, Italia. Oferă traversări cu feribotul către mai multe destinații din Italia, Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Skiathos-Agios Konstantinos și puteți rezerva un bilet Anes Ferries între Skiathos și Agios Konstantinos. Anes Ferries operează 7 de traversări pe săptămână către Agios Konstantinos de la Skiathos, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Anes Ferries
4 ore 20 min
7 de traversări pe săptămână
Magic Sea Ferries Skiathos Agios Konstantinos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Skiathos și Agios Konstantinos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Skiathos-Agios Konstantinos și puteți rezerva un bilet Magic Sea Ferries între Skiathos și Agios Konstantinos. Mai multe informații despre Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Skiathos Agios Konstantinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Skiathos-Agios Konstantinos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Skiathos și Agios Konstantinos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Skiathos? Unde sosesc vapoarele în Agios Konstantinos?

Port de plecare în Skiathos

Feriboturile Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways pleacă spre Agios Konstantinos din următoarele porturi din Skiathos:

Skiathos
Hartă
Skiathos
Hartă

Port de sosire în Agios Konstantinos

Navele Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries sau Anes Ferries sosesc în Agios Konstantinos din următoarele porturi:

Agios Konstantinos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Skiathos la Agios Konstantinos, vă va lua cel puțin 4 ore 20 min pentru a parcurge cei 71 km dintre Skiathos și Agios Konstantinos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Skiathos și Agios Konstantinos) și de compania de feribot (Anes Ferries, Magic Sea Ferries și Hellenic Seaways). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Skiathos și Agios Konstantinos.

Există 3 de companii de feribot care operează între Skiathos și Agios Konstantinos: Anes Ferries, Magic Sea Ferries și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Skiathos Agios Konstantinos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Skiathos și Agios Konstantinos, veți parcurge 71 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Skiathos la Agios Konstantinos, puteți găsi prețuri care variază de la 204 lei pentru cel mai mic, la 820 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 512 lei.

Primul feribot pleacă din Skiathos la 17:15 pentru Agios Konstantinos.

Ultimul feribot spre Agios Konstantinos pleacă de obicei de la Skiathos la 18:35.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Skiathos la Agios Konstantinos

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Skiathos la Agios Konstantinos. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Skiathos până la debarcarea în Agios Konstantinos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Anes Ferries, Magic Sea Ferries și Hellenic Seaways. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Skiathos și Agios Konstantinos.

Gata de îmbarcare în Skiathos

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Skiathos Agios Konstantinos, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Skiathos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Skiathos în limita de timp stabilită de Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Skiathos - Agios Konstantinos / În Skiathos, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries sau Anes Ferries de la terminalul de feribot Skiathos. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Agios Konstantinos / Din terminalul de feribot din Skiathos veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries sau Anes Ferries vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Skiathos și Agios Konstantinos

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Anes Ferries, Magic Sea Ferries sau Hellenic Seaways așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Agios Konstantinos, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Agios Konstantinos:

  • Feribotul intră în portul Agios Konstantinos / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu este nevoie să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Agios Konstantinos de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Agios Konstantinos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Agios Konstantinos / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. În Agios Konstantinos este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Agios Konstantinos vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire