Vulcano
Călătoriți direct la Santa Maria Salina cu feribot
Santa Maria Salina
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Vulcano la Santa Maria Salina cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Vulcano la Santa Maria Salina? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Vulcano la Santa Maria Salina este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Vulcano la Santa Maria Salina poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Vulcano la Santa Maria Salina cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Vulcano Santa Maria Salina care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Vulcano la Santa Maria Salina, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Vulcano la Santa Maria Salina

Port de plecare
Vulcano
Italia
Insulele Eoliene
Port de sosire
Santa Maria Salina
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
18 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
11 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Vulcano Santa Maria Salina: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Vulcano la Santa Maria Salina, veți găsi bilete care variază de la 40 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 343 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Vulcano - Santa Maria Salina este de 134 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Vulcano la Santa Maria Salina este de 1 ore 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore pentru a ajunge la Santa Maria Salina, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Santa Maria Salina în 45 min. Primul feribot pleacă din portul Vulcano la 07:30. Ultimul feribot spre Santa Maria Salina pleacă din portul Vulcano la 16:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Vulcano la Santa Maria Salina
134 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Vulcano Santa Maria Salina (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
40 lei - 343 lei
Durata medie a traversării Vulcano Santa Maria Salina
1 ore 15 min
Ora de plecare a primului feribot către Santa Maria Salina
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Santa Maria Salina
16:10
Ora de sosire a primului feribot către Santa Maria Salina
08:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Santa Maria Salina
18:10

De ce să luați un feribot de la Vulcano la Santa Maria Salina?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Vulcano la Santa Maria Salina poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Santa Maria Salina. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Vulcano la Santa Maria Salina este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. La bordul unui feribot Liberty Lines sau Siremar vă veți bucura de un start lin din Vulcano și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Santa Maria Salina. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Santa Maria Salina, deoarece experiența este atât de plăcută!
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Vulcano-Santa Maria Salina în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Santa Maria Salina pentru a coborî de pe vas.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Vulcano și Santa Maria Salina cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Vulcano, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Santa Maria Salina, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Vulcano și Santa Maria Salina va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Vulcano și Santa Maria Salina?

Dacă doriți să călătoriți între Vulcano și Santa Maria Salina cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Vulcano Santa Maria Salina
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vulcano-Santa Maria Salina și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Vulcano și Santa Maria Salina. Liberty Lines operează 11 de traversări pe zi către Santa Maria Salina de la Vulcano, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
40 min
11 de traversări pe zi
Siremar Vulcano Santa Maria Salina
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vulcano-Santa Maria Salina și puteți rezerva un bilet Siremar între Vulcano și Santa Maria Salina. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Vulcano? Unde sosesc vapoarele în Santa Maria Salina?

Port de plecare în Vulcano

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Santa Maria Salina din următoarele porturi din Vulcano:

Vulcano
Hartă

Port de sosire în Santa Maria Salina

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Santa Maria Salina din următoarele porturi:

Salina
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Vulcano la Santa Maria Salina, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 18 km dintre Vulcano și Santa Maria Salina.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Vulcano și Santa Maria Salina) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 11 de traversări pe zi între Vulcano și Santa Maria Salina.

Există 2 de companii de feribot care operează între Vulcano și Santa Maria Salina: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Vulcano și Santa Maria Salina, veți parcurge 18 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Vulcano la Santa Maria Salina, puteți găsi prețuri care variază de la 40 lei pentru cel mai mic, la 343 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 134 lei.

Primul feribot pleacă din Vulcano la 07:30 pentru Santa Maria Salina.

Ultimul feribot spre Santa Maria Salina pleacă de obicei de la Vulcano la 16:10.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire