Volos
Călătoriți direct la Skopelos cu feribot
Skopelos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Volos la Skopelos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Volos la Skopelos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Volos la Skopelos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Volos la Skopelos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Volos la Skopelos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Volos Skopelos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Volos la Skopelos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Volos la Skopelos

Port de plecare
Volos
Grecia
Tesalia
Port de sosire
Skopelos
Grecia
Insulele Sporadelor
Distanța
73 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Volos Skopelos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Volos la Skopelos, veți găsi bilete care variază de la 189 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 994 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Volos - Skopelos este de 428 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Volos la Skopelos este de 3 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 15 min pentru a ajunge la Skopelos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Skopelos în 2 ore 35 min. Primul feribot pleacă din portul Volos la 07:30. Ultimul feribot spre Skopelos pleacă din portul Volos la 14:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Volos la Skopelos
428 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Volos Skopelos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
189 lei - 994 lei
Durata medie a traversării Volos Skopelos
3 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Skopelos
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Skopelos
14:00
Ora de sosire a primului feribot către Skopelos
11:05
Ora de sosire a ultimului feribot către Skopelos
16:35

De ce să luați un feribot de la Volos la Skopelos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Volos la Skopelos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Skopelos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Volos la Skopelos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Volos și Skopelos atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Volos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Skopelos, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Volos și Skopelos va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Volos la Skopelos. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Volos Skopelos la bordul feribotului Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Volos Skopelos este opusă! Feriboturile operate de Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Skopelos fără stres și total relaxat.

Ce companii operează între Volos și Skopelos?

Dacă doriți să călătoriți între Volos și Skopelos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Volos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Volos-Skopelos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Volos și Skopelos. Hellenic Seaways operează 14 de traversări pe săptămână către Skopelos de la Volos, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
2 ore 50 min
14 de traversări pe săptămână
Sea Jets Volos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Volos-Skopelos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Volos și Skopelos. Mai multe informații despre Sea Jets
Anes Ferries Volos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries este o companie de feribot cu sediul în Veneția, Italia. Oferă traversări cu feribotul către mai multe destinații din Italia, Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Volos-Skopelos și puteți rezerva un bilet Anes Ferries între Volos și Skopelos. Anes Ferries operează 4 de traversări pe săptămână către Skopelos de la Volos, iar durata călătoriei este de 4 ore 30 min. Mai multe informații despre Anes Ferries
4 ore 30 min
4 de traversări pe săptămână
Aegean Flying Dolphins Volos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Aegean Flying Dolphins operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Volos și Skopelos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Volos-Skopelos și puteți rezerva un bilet Aegean Flying Dolphins între Volos și Skopelos. Mai multe informații despre Aegean Flying Dolphins

De unde pleacă feriboturile în Volos? Unde sosesc vapoarele în Skopelos?

Port de plecare în Volos

Feriboturile Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins pleacă spre Skopelos din următoarele porturi din Volos:

Volos
Hartă

Port de sosire în Skopelos

Navele Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways sosesc în Skopelos din următoarele porturi:

Skopelos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Volos la Skopelos, vă va lua cel puțin 2 ore 50 min pentru a parcurge cei 73 km dintre Volos și Skopelos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Volos și Skopelos) și de compania de feribot (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries și Aegean Flying Dolphins). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Volos și Skopelos.

Există 4 de companii de feribot care operează între Volos și Skopelos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries și Aegean Flying Dolphins.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Volos Skopelos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Volos și Skopelos, veți parcurge 73 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Volos la Skopelos, puteți găsi prețuri care variază de la 189 lei pentru cel mai mic, la 994 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 428 lei.

Primul feribot pleacă din Volos la 07:30 pentru Skopelos.

Ultimul feribot spre Skopelos pleacă de obicei de la Volos la 14:00.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Volos la Skopelos

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Volos și Skopelos. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Volos până la debarcarea în Skopelos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries și Aegean Flying Dolphins. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Volos și Skopelos.

Îmbarcarea în Volos

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Volos Skopelos, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Volos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Volos în limita de timp stabilită de Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Volos - Skopelos / Mergeți la biroul Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways din terminalul de feribot Volos pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Skopelos / Din terminalul de feribot din Volos veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries sau Aegean Flying Dolphins pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Volos și Skopelos

Pe navele Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets sau Hellenic Seaways, există ceva pentru toată lumea. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Skopelos este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Skopelos:

  • Se apropie de portul Skopelos / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Skopelos de pe punțile exterioare.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Skopelos.
  • Părăsiți nava și Skopelos este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Skopelos este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Skopelos începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire