Vigo
Călătoriți direct la Illas Cíes cu feribot
Illas Cíes
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Vigo la Illas Cíes cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Vigo la Illas Cíes? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Vigo la Illas Cíes este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Vigo la Illas Cíes poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Vigo la Illas Cíes cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Mar de Ons sau Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Vigo Illas Cíes care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mar de Ons sau Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Vigo la Illas Cíes, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Vigo la Illas Cíes

Port de plecare
Vigo
Spania
Galicia
Port de sosire
Illas Cíes
Spania
Galicia
Distanța
14 km
Companii de feribot
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Vigo la Illas Cíes?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Vigo la Illas Cíes poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Illas Cíes. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Vigo la Illas Cíes este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
Personalul Mar de Ons sau Naviera Nabia vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Vigo și până la plecarea din Illas Cíes. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Vigo Illas Cíes, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Mar de Ons sau Naviera Nabia, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Odihna într-o cabină
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Vigo la Illas Cíes rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Vigo și Illas Cíes?

Dacă doriți să călătoriți între Vigo și Illas Cíes cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mar de Ons sau Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mar de Ons Vigo Illas Cíes
Mar de Ons
Mar de Ons este o companie de feribot cu sediul în Spania care oferă traversări între insulele galiciene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vigo-Illas Cíes și puteți rezerva un bilet Mar de Ons între Vigo și Illas Cíes. Mar de Ons operează 9 de traversări pe zi către Illas Cíes de la Vigo, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Mar de Ons
50 min
9 de traversări pe zi
Naviera Nabia Vigo Illas Cíes
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Vigo și Illas Cíes. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vigo-Illas Cíes și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Vigo și Illas Cíes. Naviera Nabia operează 5 de traversări pe zi către Illas Cíes de la Vigo, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Naviera Nabia
50 min
5 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Vigo? Unde sosesc vapoarele în Illas Cíes?

Port de plecare în Vigo

Feriboturile Mar de Ons sau Naviera Nabia pleacă spre Illas Cíes din următoarele porturi din Vigo:

Vigo
Hartă

Port de sosire în Illas Cíes

Navele Naviera Nabia sau Mar de Ons sosesc în Illas Cíes din următoarele porturi:

Cies Islands
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Vigo la Illas Cíes, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 14 km dintre Vigo și Illas Cíes.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Vigo și Illas Cíes) și de compania de feribot (Mar de Ons și Naviera Nabia). În prezent, există 14 de traversări pe zi între Vigo și Illas Cíes.

Există 2 de companii de feribot care operează între Vigo și Illas Cíes: Mar de Ons și Naviera Nabia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Mar de Ons, Naviera Nabia.

În timpul traversării între Vigo și Illas Cíes, veți parcurge 14 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire