Vibo Valentia
Călătoriți direct la Panarea cu feribot
Panarea
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Vibo Valentia la Panarea cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Vibo Valentia la Panarea? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Vibo Valentia la Panarea este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Vibo Valentia la Panarea poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Vibo Valentia la Panarea cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Vibo Valentia Panarea care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Vibo Valentia la Panarea, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Vibo Valentia la Panarea

Port de plecare
Vibo Valentia
Italia
Calabria
Port de sosire
Panarea
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
89 km
Companii de feribot
Liberty Lines
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Vibo Valentia Panarea: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Vibo Valentia la Panarea, veți găsi bilete care variază de la 169 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 169 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Vibo Valentia - Panarea este de 169 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Vibo Valentia la Panarea este de 2 ore 5 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 5 min pentru a ajunge la Panarea, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Panarea în 2 ore 5 min. Primul feribot pleacă din portul Vibo Valentia la 16:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Vibo Valentia la Panarea
169 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Vibo Valentia Panarea (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
169 lei - 169 lei
Durata medie a traversării Vibo Valentia Panarea
2 ore 5 min
Ora de plecare a primului feribot către Panarea
16:00
Ora de sosire a primului feribot către Panarea
18:05

Ce companii operează între Vibo Valentia și Panarea?

Dacă doriți să călătoriți între Vibo Valentia și Panarea cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Vibo Valentia Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vibo Valentia-Panarea și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Vibo Valentia și Panarea. Liberty Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Panarea de la Vibo Valentia, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Liberty Lines
2 ore
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Vibo Valentia? Unde sosesc vapoarele în Panarea?

Port de plecare în Vibo Valentia

Feriboturile Liberty Lines pleacă spre Panarea din următoarele porturi din Vibo Valentia:

Vibo Valentia
Hartă

Port de sosire în Panarea

Navele Liberty Lines sosesc în Panarea din următoarele porturi:

Panarea
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire