Veneția
Călătoriți direct la Rovinj cu feribot, autocar, carpooling
Rovinj
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Veneția la Rovinj cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Veneția la Rovinj? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Veneția la Rovinj este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Veneția la Rovinj poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Veneția la Rovinj cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines sau Trieste Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Veneția Rovinj care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Venezia Lines, Commodore Cruises sau Atlas Kompas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Veneția la Rovinj, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Veneția la Rovinj

Port de plecare
Veneția
Italia
Veneto
Port de sosire
Rovinj
Croaţia
Istria
Distanța
109 km
Companii de feribot
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Frecvența traversărilor
10 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Veneția Rovinj: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Veneția la Rovinj, veți găsi bilete care variază de la 378 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 457 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Veneția - Rovinj este de 423 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Veneția la Rovinj este de 3 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 30 min pentru a ajunge la Rovinj, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Rovinj în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Veneția la 17:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Veneția la Rovinj
423 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Veneția Rovinj (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
378 lei - 457 lei
Durata medie a traversării Veneția Rovinj
3 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Rovinj
17:00
Ora de sosire a primului feribot către Rovinj
20:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Rovinj
22:30

De ce să luați un feribot de la Veneția la Rovinj?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Veneția la Rovinj poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Rovinj. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Veneția la Rovinj este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Veneția la Rovinj este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Veneția la Rovinj este mult mai rapidă cu avionul. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Veneția Rovinj la bordul feribotului Atlas Kompas, Commodore Cruises sau Venezia Lines, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Veneția-Rovinj în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Rovinj.

Ce companii operează între Veneția și Rovinj?

Dacă doriți să călătoriți între Veneția și Rovinj cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Venezia Lines, Commodore Cruises sau Atlas Kompas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Venezia Lines Veneția Rovinj
Venezia Lines
Venezia Lines este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între Veneția și insulele grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Rovinj și puteți rezerva un bilet Venezia Lines între Veneția și Rovinj. Venezia Lines operează 7 de traversări pe săptămână către Rovinj de la Veneția, iar durata călătoriei este de 3 ore 50 min. Mai multe informații despre Venezia Lines
3 ore 50 min
7 de traversări pe săptămână
Commodore Cruises  Veneția Rovinj
Commodore Cruises
Commodore Cruises este o companie de feribot cu sediul în Monaco care oferă croaziere prin Marea Mediterană. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Rovinj și puteți rezerva un bilet Commodore Cruises între Veneția și Rovinj. Mai multe informații despre Commodore Cruises
Atlas Kompas Veneția Rovinj
Atlas Kompas
Atlas Kompas operează servicii de feribot către Croaţia și Italia, inclusiv servicii de feribot între Veneția și Rovinj. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Rovinj și puteți rezerva un bilet Atlas Kompas între Veneția și Rovinj. Atlas Kompas operează 3 de traversări pe săptămână către Rovinj de la Veneția, iar durata călătoriei este de 2 ore 30 min. Mai multe informații despre Atlas Kompas
2 ore 30 min
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Veneția? Unde sosesc vapoarele în Rovinj?

Port de plecare în Veneția

Feriboturile Venezia Lines, Commodore Cruises sau Atlas Kompas pleacă spre Rovinj din următoarele porturi din Veneția:

Venezia Tronchetto
Hartă

Port de sosire în Rovinj

Navele Atlas Kompas, Commodore Cruises sau Venezia Lines sosesc în Rovinj din următoarele porturi:

Rovinj
Hartă
Alte curse alternative de la Veneția la Rovinj
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Veneția la Rovinj, vă va lua cel puțin 2 ore 30 min pentru a parcurge cei 109 km dintre Veneția și Rovinj.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Veneția și Rovinj) și de compania de feribot (Venezia Lines, Commodore Cruises și Atlas Kompas). În prezent, există 10 de traversări pe săptămână între Veneția și Rovinj.

Există 3 de companii de feribot care operează între Veneția și Rovinj: Venezia Lines, Commodore Cruises și Atlas Kompas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Veneția Rovinj, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Veneția și Rovinj, veți parcurge 109 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Veneția la Rovinj, puteți găsi prețuri care variază de la 378 lei pentru cel mai mic, la 457 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 423 lei.

Primul feribot pleacă din Veneția la 17:00 pentru Rovinj.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Veneția la Rovinj

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Veneția și Rovinj. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Veneția până la debarcarea în Rovinj, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines și Trieste Lines. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Veneția și Rovinj.

Plecare cu feribotul din Veneția

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Veneția Rovinj, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Veneția / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Veneția în limita de timp stabilită de Venezia Lines, Commodore Cruises sau Atlas Kompas. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Veneția - Rovinj / Mergeți la biroul Atlas Kompas, Commodore Cruises sau Venezia Lines din terminalul de feribot Veneția pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Rovinj / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Veneția care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Venezia Lines, Commodore Cruises sau Atlas Kompas va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Veneția și Rovinj

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Venezia Lines, Commodore Cruises sau Atlas Kompas așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Rovinj este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Rovinj:

  • Se apropie de portul Rovinj / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Rovinj de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Rovinj.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Rovinj / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Rovinj este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Rovinj începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire