Veneția
Călătoriți direct la Porec cu feribot, carpooling, autocar
Porec
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Veneția la Porec cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Veneția la Porec? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Veneția la Porec este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Veneția la Porec poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Veneția la Porec cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines sau Trieste Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Veneția Porec care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Commodore Cruises , Atlas Kompas sau Venezia Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Veneția la Porec, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Veneția la Porec

Port de plecare
Veneția
Italia
Veneto
Port de sosire
Porec
Croaţia
Istria
Distanța
101 km
Companii de feribot
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines
Frecvența traversărilor
13 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Veneția Porec: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Veneția la Porec, veți găsi bilete care variază de la 368 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 457 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Veneția - Porec este de 403 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Veneția la Porec este de 3 ore 24 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 30 min pentru a ajunge la Porec, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Porec în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Veneția la 16:30. Ultimul feribot spre Porec pleacă din portul Veneția la 17:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Veneția la Porec
403 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Veneția Porec (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
368 lei - 457 lei
Durata medie a traversării Veneția Porec
3 ore 24 min
Ora de plecare a primului feribot către Porec
16:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Porec
17:00
Ora de sosire a primului feribot către Porec
20:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Porec
21:30

De ce să luați un feribot de la Veneția la Porec?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Veneția la Porec poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Porec. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Veneția la Porec este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Commodore Cruises , Atlas Kompas sau Venezia Lines pentru cei 101 km dintre Veneția și Porec veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Veneția-Porec este un pic prea scurtă!
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Veneția la Porec. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Veneția Porec la bordul feribotului Venezia Lines, Atlas Kompas sau Commodore Cruises , aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Veneția până la Porec, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Veneția și Porec?

Dacă doriți să călătoriți între Veneția și Porec cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Commodore Cruises , Atlas Kompas sau Venezia Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Commodore Cruises  Veneția Porec
Commodore Cruises
Commodore Cruises este o companie de feribot cu sediul în Monaco care oferă croaziere prin Marea Mediterană. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Porec și puteți rezerva un bilet Commodore Cruises între Veneția și Porec. Mai multe informații despre Commodore Cruises
Atlas Kompas Veneția Porec
Atlas Kompas
Atlas Kompas operează servicii de feribot către Croaţia și Italia, inclusiv servicii de feribot între Veneția și Porec. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Porec și puteți rezerva un bilet Atlas Kompas între Veneția și Porec. Atlas Kompas operează 6 de traversări pe săptămână către Porec de la Veneția, iar durata călătoriei este de 3 ore 30 min. Mai multe informații despre Atlas Kompas
3 ore 30 min
6 de traversări pe săptămână
Venezia Lines Veneția Porec
Venezia Lines
Venezia Lines este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între Veneția și insulele grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Porec și puteți rezerva un bilet Venezia Lines între Veneția și Porec. Venezia Lines operează 7 de traversări pe săptămână către Porec de la Veneția, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre Venezia Lines
2 ore 50 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Veneția? Unde sosesc vapoarele în Porec?

Port de plecare în Veneția

Feriboturile Commodore Cruises , Atlas Kompas sau Venezia Lines pleacă spre Porec din următoarele porturi din Veneția:

Venezia Tronchetto
Hartă

Port de sosire în Porec

Navele Venezia Lines, Atlas Kompas sau Commodore Cruises sosesc în Porec din următoarele porturi:

Porec
Hartă
Alte curse alternative de la Veneția la Porec
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Veneția la Porec, vă va lua cel puțin 2 ore 50 min pentru a parcurge cei 101 km dintre Veneția și Porec.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Veneția și Porec) și de compania de feribot (Commodore Cruises , Atlas Kompas și Venezia Lines). În prezent, există 13 de traversări pe săptămână între Veneția și Porec.

Există 3 de companii de feribot care operează între Veneția și Porec: Commodore Cruises , Atlas Kompas și Venezia Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines, Trieste Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Veneția Porec, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Veneția și Porec, veți parcurge 101 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Veneția la Porec, puteți găsi prețuri care variază de la 368 lei pentru cel mai mic, la 457 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 403 lei.

Primul feribot pleacă din Veneția la 16:30 pentru Porec.

Ultimul feribot spre Porec pleacă de obicei de la Veneția la 17:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Veneția la Porec?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Veneția la Porec. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Liberty Lines sau Trieste Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Veneția până la debarcarea în Porec. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Veneția și Porec.

Îmbarcarea în Veneția

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Veneția Porec, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Veneția / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Veneția în limita de timp stabilită de Commodore Cruises , Atlas Kompas sau Venezia Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Veneția - Porec / În Veneția, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Venezia Lines, Atlas Kompas sau Commodore Cruises de la terminalul de feribot Veneția. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Porec / În terminalul de feribot din Veneția sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Commodore Cruises , Atlas Kompas sau Venezia Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Veneția și Porec

La bordul navei Venezia Lines, Atlas Kompas sau Commodore Cruises , vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Porec este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Porec:

  • Feribotul intră în portul Porec / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Porec de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Porec.
  • Părăsiți nava și Porec este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Porec este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Porec vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire