Traseu recomandat
Veneția
Călătoriți direct la Igoumenitsa cu feribot
Igoumenitsa
Vezi prețurile
Rute alternative
Veneția
Călătorie cu feribot, zboruri până la Corfu
Corfu
Călătorie cu feribot până la Igoumenitsa
Igoumenitsa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Veneția la Igoumenitsa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Veneția la Igoumenitsa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Veneția la Igoumenitsa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Veneția la Igoumenitsa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Veneția la Igoumenitsa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries sau Minoan Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Veneția Igoumenitsa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Veneția la Igoumenitsa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Veneția la Igoumenitsa

Port de plecare
Veneția
Italia
Veneto
Port de sosire
Igoumenitsa
Grecia
Epir
Distanța
925 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
28 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Veneția Igoumenitsa: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Veneția la Igoumenitsa, veți găsi bilete care variază de la 532 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2068 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Veneția - Igoumenitsa este de 1154 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Veneția la Igoumenitsa este de 25 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 25 ore 30 min pentru a ajunge la Igoumenitsa, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Igoumenitsa în 25 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Veneția la 12:00. Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă din portul Veneția la 13:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Veneția la Igoumenitsa
1154 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Veneția Igoumenitsa (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
532 lei - 2068 lei
Durata medie a traversării Veneția Igoumenitsa
25 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Igoumenitsa
12:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Igoumenitsa
13:30
Ora de sosire a primului feribot către Igoumenitsa
14:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Igoumenitsa
16:00

De ce să luați un feribot de la Veneția la Igoumenitsa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Veneția la Igoumenitsa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Igoumenitsa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Veneția la Igoumenitsa este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Veneția-Igoumenitsa în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Igoumenitsa pentru a coborî de pe vas.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pentru traversarea de la Veneția la Igoumenitsa, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Igoumenitsa. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. La bordul unui feribot Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines vă veți bucura de un start lin din Veneția și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Igoumenitsa. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Veneția-Igoumenitsa este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Veneția și Igoumenitsa?

Dacă doriți să călătoriți între Veneția și Igoumenitsa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Superfast Ferries Veneția Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, înființată în 1993, este o companie grecească care asigură legături maritime între Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Superfast Ferries între Veneția și Igoumenitsa. Mai multe informații despre Superfast Ferries
ANEK Lines Veneția Igoumenitsa
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Veneția-Igoumenitsa și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Veneția și Igoumenitsa. Mai multe informații despre ANEK Lines
Minoan Lines Veneția Igoumenitsa
Minoan Lines
Minoan Lines este o companie maritimă grecească creată în 1972 și care asigură transportul de pasageri în Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Veneția-Igoumenitsa și puteți rezerva un bilet Minoan Lines între Veneția și Igoumenitsa. Minoan Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Igoumenitsa de la Veneția, iar durata călătoriei este de 28 ore 30 min. Mai multe informații despre Minoan Lines
28 ore 30 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Veneția? Unde sosesc vapoarele în Igoumenitsa?

Port de plecare în Veneția

Feriboturile Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines pleacă spre Igoumenitsa din următoarele porturi din Veneția:

Venezia Tronchetto
Hartă

Port de sosire în Igoumenitsa

Navele Minoan Lines, ANEK Lines sau Superfast Ferries sosesc în Igoumenitsa din următoarele porturi:

Igoumenitsa
Hartă
Alte curse alternative de la Veneția la Igoumenitsa
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Veneția la Igoumenitsa, vă va lua cel puțin 28 ore 30 min pentru a parcurge cei 925 km dintre Veneția și Igoumenitsa.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Veneția și Igoumenitsa) și de compania de feribot (Superfast Ferries, ANEK Lines și Minoan Lines). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Veneția și Igoumenitsa.

Există 3 de companii de feribot care operează între Veneția și Igoumenitsa: Superfast Ferries, ANEK Lines și Minoan Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Veneția Igoumenitsa, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Veneția și Igoumenitsa, veți parcurge 925 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Veneția la Igoumenitsa, puteți găsi prețuri care variază de la 532 lei pentru cel mai mic, la 2068 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1154 lei.

Primul feribot pleacă din Veneția la 12:00 pentru Igoumenitsa.

Ultimul feribot spre Igoumenitsa pleacă de obicei de la Veneția la 13:30.

Cum este o traversare cu feribotul de la Veneția la Igoumenitsa?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Veneția la Igoumenitsa, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Veneția Igoumenitsa la bordul ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Superfast Ferries sau Minoan Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Veneția până la debarcarea în Igoumenitsa. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Veneția și Igoumenitsa.

Îmbarcarea în Veneția

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Veneția Igoumenitsa, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Veneția / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Veneția în limita de timp stabilită de Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Veneția - Igoumenitsa / La terminalul de feribot Veneția, căutați ghișeele Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Igoumenitsa / În terminalul de feribot din Veneția sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Traversarea între Veneția și Igoumenitsa: la bordul navei...

Pe nava Superfast Ferries, ANEK Lines sau Minoan Lines, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Debarcarea de pe feribot în Igoumenitsa

Iată câteva informații pentru debarcarea în Igoumenitsa:

  • Se vede portul Igoumenitsa / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Igoumenitsa. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Igoumenitsa.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Veneția la Igoumenitsa în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Igoumenitsa.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Igoumenitsa / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Igoumenitsa vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Igoumenitsa a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire