Velas
Călătoriți direct la Praia da Vitoria cu feribot
Praia da Vitoria
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Velas la Praia da Vitoria cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Velas la Praia da Vitoria? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Velas la Praia da Vitoria este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Velas la Praia da Vitoria poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Velas la Praia da Vitoria cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Atlanticoline. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Velas Praia da Vitoria care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Atlanticoline oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Velas la Praia da Vitoria, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Velas la Praia da Vitoria

Port de plecare
Velas
Portugalia
Azore
Port de sosire
Praia da Vitoria
Portugalia
Azore
Distanța
99 km
Companii de feribot
Atlanticoline
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Velas și Praia da Vitoria?

Dacă doriți să călătoriți între Velas și Praia da Vitoria cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Atlanticoline, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Atlanticoline Velas Praia da Vitoria
Atlanticoline
Atlanticoline este o companie de feribot cu sediul în Funchal, Portugalia, care oferă servicii de feribot între insulele Azore și coasta portugheză. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Velas-Praia da Vitoria și puteți rezerva un bilet Atlanticoline între Velas și Praia da Vitoria. Atlanticoline operează 3 de traversări pe săptămână către Praia da Vitoria de la Velas, iar durata călătoriei este de 5 ore 50 min. Mai multe informații despre Atlanticoline
5 ore 50 min
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Velas? Unde sosesc vapoarele în Praia da Vitoria?

Port de plecare în Velas

Feriboturile Atlanticoline pleacă spre Praia da Vitoria din următoarele porturi din Velas:

Velas
Hartă

Port de sosire în Praia da Vitoria

Navele Atlanticoline sosesc în Praia da Vitoria din următoarele porturi:

Praia da Vitoria
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire