Velas
Călătoriți direct la Horta cu feribot
Horta
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Velas la Horta cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Velas la Horta? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Velas la Horta este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Velas la Horta poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Velas la Horta cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Atlanticoline. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Velas Horta care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Atlanticoline oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Velas la Horta, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Velas la Horta

Port de plecare
Velas
Portugalia
Azore
Port de sosire
Horta
Portugalia
Azore
Distanța
40 km
Companii de feribot
Atlanticoline
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Velas Horta: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Velas la Horta, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 89 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Velas - Horta este de 89 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Velas la Horta este de 2 ore 7 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 20 min pentru a ajunge la Horta, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Horta în 1 ore 40 min. Primul feribot pleacă din portul Velas la 07:15. Ultimul feribot spre Horta pleacă din portul Velas la 22:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Velas la Horta
89 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Velas Horta (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 89 lei
Durata medie a traversării Velas Horta
2 ore 7 min
Ora de plecare a primului feribot către Horta
07:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Horta
22:40
Ora de sosire a primului feribot către Horta
00:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Horta
23:50

Ce companii operează între Velas și Horta?

Dacă doriți să călătoriți între Velas și Horta cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Atlanticoline, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Atlanticoline Velas Horta
Atlanticoline
Atlanticoline este o companie de feribot cu sediul în Funchal, Portugalia, care oferă servicii de feribot între insulele Azore și coasta portugheză. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Velas-Horta și puteți rezerva un bilet Atlanticoline între Velas și Horta. Atlanticoline operează 3 de traversări pe zi către Horta de la Velas, iar durata călătoriei este de 1 ore 40 min. Mai multe informații despre Atlanticoline
1 ore 40 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Velas? Unde sosesc vapoarele în Horta?

Port de plecare în Velas

Feriboturile Atlanticoline pleacă spre Horta din următoarele porturi din Velas:

Velas
Hartă

Port de sosire în Horta

Navele Atlanticoline sosesc în Horta din următoarele porturi:

Horta
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire