Traseu recomandat
Valencia
Călătoriți direct la Ibiza cu feribot, zboruri
Ibiza
Vezi prețurile
Rute alternative
Valencia
Călătorie cu carpooling, autocar până la Denia
Denia
Călătorie cu feribot până la Ibiza
Ibiza
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Valencia la Ibiza cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Valencia la Ibiza? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Valencia la Ibiza este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Valencia la Ibiza poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Valencia la Ibiza cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Valencia Ibiza care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Valencia la Ibiza, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Valencia la Ibiza

Port de plecare
Valencia
Spania
Comunitatea din Comunitatea Valenciană
Port de sosire
Ibiza
Spania
Insulele Baleare
Distanța
168 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
5 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Valencia Ibiza: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Valencia la Ibiza, veți găsi bilete care variază de la 199 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 930 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Valencia - Ibiza este de 482 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Valencia la Ibiza este de 6 ore 14 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Ibiza, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ibiza în 5 ore. Primul feribot pleacă din portul Valencia la 07:00. Ultimul feribot spre Ibiza pleacă din portul Valencia la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Valencia la Ibiza
482 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Valencia Ibiza (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
199 lei - 930 lei
Durata medie a traversării Valencia Ibiza
6 ore 14 min
Ora de plecare a primului feribot către Ibiza
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Ibiza
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Ibiza
02:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Ibiza
12:00

De ce să luați un feribot de la Valencia la Ibiza?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Valencia la Ibiza poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ibiza. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Valencia la Ibiza este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Valencia, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Ibiza plin de energie.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Valencia Ibiza, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Valencia la Ibiza. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Valencia Ibiza la bordul feribotului Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Valencia și Ibiza?

Dacă doriți să călătoriți între Valencia și Ibiza cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Trasmed Valencia Ibiza
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Valencia și Ibiza. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Ibiza și puteți rezerva un bilet Trasmed între Valencia și Ibiza. Mai multe informații despre Trasmed
Grandi Navi Veloci Valencia Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Ibiza și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Valencia și Ibiza. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
Baleària Valencia Ibiza
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Ibiza și puteți rezerva un bilet Baleària între Valencia și Ibiza. Baleària operează 11 de traversări pe săptămână către Ibiza de la Valencia, iar durata călătoriei este de 5 ore. Mai multe informații despre Baleària
5 ore
11 de traversări pe săptămână
Acciona Trasmediterránea Valencia Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Ibiza și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Valencia și Ibiza. Acciona Trasmediterránea operează 6 de traversări pe săptămână către Ibiza de la Valencia, iar durata călătoriei este de 6 ore 20 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
6 ore 20 min
6 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Valencia? Unde sosesc vapoarele în Ibiza?

Port de plecare în Valencia

Feriboturile Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea pleacă spre Ibiza din următoarele porturi din Valencia:

Valencia
Hartă

Port de sosire în Ibiza

Navele Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed sosesc în Ibiza din următoarele porturi:

Ibiza Eivissa
Hartă
Alte curse alternative de la Valencia la Ibiza
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Valencia la Ibiza, vă va lua cel puțin 5 ore pentru a parcurge cei 168 km dintre Valencia și Ibiza.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Valencia și Ibiza) și de compania de feribot (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària și Acciona Trasmediterránea). În prezent, există 2 de traversări pe zi între Valencia și Ibiza.

Există 4 de companii de feribot care operează între Valencia și Ibiza: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària și Acciona Trasmediterránea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Valencia Ibiza, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Valencia și Ibiza, veți parcurge 168 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Valencia la Ibiza, puteți găsi prețuri care variază de la 199 lei pentru cel mai mic, la 930 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 482 lei.

Primul feribot pleacă din Valencia la 07:00 pentru Ibiza.

Ultimul feribot spre Ibiza pleacă de obicei de la Valencia la 23:00.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Valencia la Ibiza

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Valencia și Ibiza. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Valencia Ibiza la bordul Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Valencia până la debarcarea în Ibiza. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Valencia și Ibiza.

Plecare cu feribotul din Valencia

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Valencia Ibiza, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Valencia / Trebuie să ajungeți în portul Valencia cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Valencia - Ibiza / În Valencia, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed de la terminalul de feribot Valencia. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Ibiza / Din terminalul de feribot din Valencia veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Valencia și Ibiza: la bordul navei...

Pe nava Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària sau Acciona Trasmediterránea, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Ibiza este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Ibiza:

  • Feribotul intră în portul Ibiza / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Ibiza. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Ibiza de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Valencia la Ibiza în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Ibiza.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Ibiza / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Ibiza. În sfârșit, părăsiți portul și Ibiza vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire