Traseu recomandat
Vaasa
Călătoriți direct la Umea cu feribot, zboruri
Umea
Vezi prețurile
Rute alternative
Vaasa
Călătorie cu autocar până la Pori
Pori
Călătorie cu zboruri până la Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Călătorie cu tren până la Umea
Umea
Vezi prețurile
Vaasa
Călătorie cu autocar până la Pori
Pori
Călătorie cu zboruri până la Kramfors
Kramfors
Călătorie cu tren până la Umea
Umea
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Vaasa la Umea cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Vaasa la Umea? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Vaasa la Umea este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Vaasa la Umea poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Vaasa la Umea cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Wasaline sau Vaasanlaivat. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Vaasa Umea care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Wasaline sau Vaasanlaivat oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Vaasa la Umea, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Vaasa la Umea

Port de plecare
Vaasa
Finlanda
Port de sosire
Umea
Suedia
Distanța
106 km
Companii de feribot
Wasaline, Vaasanlaivat
Frecvența traversărilor
11 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Vaasa Umea: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Vaasa la Umea, veți găsi bilete care variază de la 199 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 731 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Vaasa - Umea este de 457 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Vaasa la Umea este de 3 ore 44 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore pentru a ajunge la Umea, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Umea în 3 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Vaasa la 08:00. Ultimul feribot spre Umea pleacă din portul Vaasa la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Vaasa la Umea
457 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Vaasa Umea (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
199 lei - 731 lei
Durata medie a traversării Vaasa Umea
3 ore 44 min
Ora de plecare a primului feribot către Umea
08:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Umea
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Umea
00:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Umea
23:00

De ce să luați un feribot de la Vaasa la Umea?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Vaasa la Umea poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Umea. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Vaasa la Umea este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Vaasa-Umea, accesați zonele exterioare ale navei Wasaline sau Vaasanlaivat pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Umea plin de energie.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Wasaline sau Vaasanlaivat vă veți bucura de un start lin din Vaasa și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Umea. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Umea!
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Vaasa la Umea este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Vaasa și Umea?

Dacă doriți să călătoriți între Vaasa și Umea cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Wasaline sau Vaasanlaivat, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Wasaline Vaasa Umea
Wasaline
Wasaline operează servicii de feribot către Finlanda și Suedia, inclusiv servicii de feribot între Vaasa și Umea. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vaasa-Umea și puteți rezerva un bilet Wasaline între Vaasa și Umea. Wasaline operează 11 de traversări pe săptămână către Umea de la Vaasa, iar durata călătoriei este de 4 ore 30 min. Mai multe informații despre Wasaline
4 ore 30 min
11 de traversări pe săptămână
Vaasanlaivat Vaasa Umea
Vaasanlaivat
Vaasanlaivat operează servicii de feribot către Finlanda și Suedia, inclusiv servicii de feribot între Vaasa și Umea. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Vaasa-Umea și puteți rezerva un bilet Vaasanlaivat între Vaasa și Umea. Mai multe informații despre Vaasanlaivat

De unde pleacă feriboturile în Vaasa? Unde sosesc vapoarele în Umea?

Port de plecare în Vaasa

Feriboturile Wasaline sau Vaasanlaivat pleacă spre Umea din următoarele porturi din Vaasa:

Vaasa
Hartă

Port de sosire în Umea

Navele Vaasanlaivat sau Wasaline sosesc în Umea din următoarele porturi:

Umea Holmsund
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Vaasa la Umea, vă va lua cel puțin 4 ore 30 min pentru a parcurge cei 106 km dintre Vaasa și Umea.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Vaasa și Umea) și de compania de feribot (Wasaline și Vaasanlaivat). În prezent, există 11 de traversări pe săptămână între Vaasa și Umea.

Există 2 de companii de feribot care operează între Vaasa și Umea: Wasaline și Vaasanlaivat.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Wasaline, Vaasanlaivat.

În timpul traversării între Vaasa și Umea, veți parcurge 106 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Vaasa la Umea, puteți găsi prețuri care variază de la 199 lei pentru cel mai mic, la 731 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 457 lei.

Primul feribot pleacă din Vaasa la 08:00 pentru Umea.

Ultimul feribot spre Umea pleacă de obicei de la Vaasa la 22:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire