Traseu recomandat
Tunis
Călătoriți direct la Civitavecchia cu feribot
Civitavecchia
Vezi prețurile
Rute alternative
Tunis
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Civitavecchia
Civitavecchia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Tunis la Civitavecchia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Tunis la Civitavecchia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Tunis la Civitavecchia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Tunis la Civitavecchia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Tunis la Civitavecchia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Grimaldi Lines sau Grandi Navi Veloci. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Tunis Civitavecchia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Tunis la Civitavecchia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Tunis la Civitavecchia

Port de plecare
Tunis
Tunisia
Port de sosire
Civitavecchia
Italia
Latium
Distanța
605 km
Companii de feribot
Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
19 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Tunis Civitavecchia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Tunis la Civitavecchia, veți găsi bilete care variază de la 239 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 4206 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Tunis - Civitavecchia este de 900 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Tunis la Civitavecchia este de 13 ore 6 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 18 ore 30 min pentru a ajunge la Civitavecchia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Civitavecchia în 7 ore 16 min. Primul feribot pleacă din portul Tunis la 19:30. Ultimul feribot spre Civitavecchia pleacă din portul Tunis la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Tunis la Civitavecchia
900 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Tunis Civitavecchia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
239 lei - 4206 lei
Durata medie a traversării Tunis Civitavecchia
13 ore 6 min
Ora de plecare a primului feribot către Civitavecchia
19:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Civitavecchia
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Civitavecchia
07:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Civitavecchia
14:00

De ce să luați un feribot de la Tunis la Civitavecchia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Tunis la Civitavecchia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Civitavecchia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Tunis la Civitavecchia este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Tunis până la Civitavecchia, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Tunis-Civitavecchia în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Civitavecchia pentru a coborî de pe vas.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Tunis la Civitavecchia. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Tunis Civitavecchia la bordul feribotului Grimaldi Lines sau Grandi Navi Veloci, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Tunis și Civitavecchia?

Dacă doriți să călătoriți între Tunis și Civitavecchia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Grandi Navi Veloci Tunis Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci este o companie italiană și unul dintre liderii în transportul de pasageri în Marea Mediterană. Aceasta deservește Italia (Sicilia și Sardinia), Spania, Tunisia, Algeria, Franța și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tunis-Civitavecchia și puteți rezerva un bilet Grandi Navi Veloci între Tunis și Civitavecchia. Grandi Navi Veloci operează 1 de traversări pe săptămână către Civitavecchia de la Tunis, iar durata călătoriei este de 32 ore 50 min. Mai multe informații despre Grandi Navi Veloci
32 ore 50 min
1 de traversări pe săptămână
Grimaldi Lines Tunis Civitavecchia
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tunis-Civitavecchia și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Tunis și Civitavecchia. Grimaldi Lines operează 1 de traversări pe săptămână către Civitavecchia de la Tunis, iar durata călătoriei este de 19 ore 30 min. Mai multe informații despre Grimaldi Lines
19 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Tunis? Unde sosesc vapoarele în Civitavecchia?

Port de plecare în Tunis

Feriboturile Grandi Navi Veloci sau Grimaldi Lines pleacă spre Civitavecchia din următoarele porturi din Tunis:

Tunis
Hartă

Port de sosire în Civitavecchia

Navele Grimaldi Lines sau Grandi Navi Veloci sosesc în Civitavecchia din următoarele porturi:

Civitavecchia
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Tunis la Civitavecchia, vă va lua cel puțin 19 ore 30 min pentru a parcurge cei 605 km dintre Tunis și Civitavecchia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Tunis și Civitavecchia) și de compania de feribot (Grandi Navi Veloci și Grimaldi Lines). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Tunis și Civitavecchia.

Există 2 de companii de feribot care operează între Tunis și Civitavecchia: Grandi Navi Veloci și Grimaldi Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci.

În timpul traversării între Tunis și Civitavecchia, veți parcurge 605 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Tunis la Civitavecchia, puteți găsi prețuri care variază de la 239 lei pentru cel mai mic, la 4206 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 900 lei.

Primul feribot pleacă din Tunis la 19:30 pentru Civitavecchia.

Ultimul feribot spre Civitavecchia pleacă de obicei de la Tunis la 23:59.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire