Traseu recomandat
Trieste
Călătoriți direct la Durres cu feribot
Durres
Vezi prețurile
Rute alternative
Trieste
Călătorie cu feribot, carpooling, autocar până la Ancona
Ancona
Călătorie cu feribot până la Durres
Durres
Vezi prețurile
Trieste
Călătorie cu carpooling, autocar până la Bari
Bari
Călătorie cu feribot până la Durres
Durres
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Trieste la Durres cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Trieste la Durres? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Trieste la Durres este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Trieste la Durres poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Trieste la Durres cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries sau European Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Trieste Durres care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Adria Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Trieste la Durres, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Trieste la Durres

Port de plecare
Trieste
Italia
Friuli-Venezia Giulia
Port de sosire
Durres
Albania
Distanța
663 km
Companii de feribot
Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
27 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Trieste și Durres?

Dacă doriți să călătoriți între Trieste și Durres cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Adria Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Adria Ferries Trieste Durres
Adria Ferries
Adria Ferries operează servicii de feribot către Italia și Albania, inclusiv servicii de feribot între Trieste și Durres. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trieste-Durres și puteți rezerva un bilet Adria Ferries între Trieste și Durres. Adria Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Durres de la Trieste, iar durata călătoriei este de 27 ore. Mai multe informații despre Adria Ferries
27 ore
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Trieste? Unde sosesc vapoarele în Durres?

Port de plecare în Trieste

Feriboturile Adria Ferries pleacă spre Durres din următoarele porturi din Trieste:

Trieste
Hartă

Port de sosire în Durres

Navele Adria Ferries sosesc în Durres din următoarele porturi:

Durres
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Trieste la Durres, vă va lua cel puțin 27 ore pentru a parcurge cei 663 km dintre Trieste și Durres.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Trieste și Durres) și de compania de feribot (Adria Ferries). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Trieste și Durres.

Există 1 de companii de feribot care operează între Trieste și Durres: Adria Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire