Trapani
Călătoriți direct la Pantelleria cu feribot
Pantelleria
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Trapani la Pantelleria cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Trapani la Pantelleria? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Trapani la Pantelleria este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Trapani la Pantelleria poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Trapani la Pantelleria cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Trapani Pantelleria care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Trapani la Pantelleria, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Trapani la Pantelleria

Port de plecare
Trapani
Italia
Sicilia
Port de sosire
Pantelleria
Italia
Sicilia
Distanța
142 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Trapani Pantelleria: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Trapani la Pantelleria, veți găsi bilete care variază de la 184 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1119 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Trapani - Pantelleria este de 438 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Trapani la Pantelleria este de 5 ore 1 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Pantelleria, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pantelleria în 2 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Trapani la 13:30. Ultimul feribot spre Pantelleria pleacă din portul Trapani la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Trapani la Pantelleria
438 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Trapani Pantelleria (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
184 lei - 1119 lei
Durata medie a traversării Trapani Pantelleria
5 ore 1 min
Ora de plecare a primului feribot către Pantelleria
13:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Pantelleria
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Pantelleria
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Pantelleria
20:00

De ce să luați un feribot de la Trapani la Pantelleria?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Trapani la Pantelleria poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Pantelleria. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Trapani la Pantelleria este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Trapani-Pantelleria, accesați zonele exterioare ale navei Liberty Lines sau Siremar pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Pantelleria plin de energie.
Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. La bordul unui feribot Liberty Lines sau Siremar vă veți bucura de un start lin din Trapani și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Pantelleria. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Pantelleria!
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Pantelleria sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Dimpotrivă, pe ruta Trapani-Pantelleria, la bordul feribotului Liberty Lines sau Siremar, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Trapani și Pantelleria?

Dacă doriți să călătoriți între Trapani și Pantelleria cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Trapani Pantelleria
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trapani-Pantelleria și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Trapani și Pantelleria. Liberty Lines operează 6 de traversări pe săptămână către Pantelleria de la Trapani, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
2 ore 10 min
6 de traversări pe săptămână
Siremar Trapani Pantelleria
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Trapani-Pantelleria și puteți rezerva un bilet Siremar între Trapani și Pantelleria. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Trapani? Unde sosesc vapoarele în Pantelleria?

Port de plecare în Trapani

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Pantelleria din următoarele porturi din Trapani:

Trapani
Hartă

Port de sosire în Pantelleria

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Pantelleria din următoarele porturi:

Pantelleria
Hartă
Pantelleria
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Trapani la Pantelleria, vă va lua cel puțin 2 ore 10 min pentru a parcurge cei 142 km dintre Trapani și Pantelleria.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Trapani și Pantelleria) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Trapani și Pantelleria.

Există 2 de companii de feribot care operează între Trapani și Pantelleria: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Trapani și Pantelleria, veți parcurge 142 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Trapani la Pantelleria, puteți găsi prețuri care variază de la 184 lei pentru cel mai mic, la 1119 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 438 lei.

Primul feribot pleacă din Trapani la 13:30 pentru Pantelleria.

Ultimul feribot spre Pantelleria pleacă de obicei de la Trapani la 23:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire