Traseu recomandat
Tilos
Călătoriți direct la Naxos cu feribot
Naxos
Vezi prețurile
Rute alternative
Tilos
Călătorie cu feribot până la Astypalaia
Astypalaia
Călătorie cu feribot până la Naxos
Naxos
Vezi prețurile
Tilos
Călătorie cu feribot până la Paros
Paros
Călătorie cu feribot până la Naxos
Naxos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Tilos la Naxos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Tilos la Naxos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Tilos la Naxos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Tilos la Naxos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Tilos la Naxos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines sau Cyclades Fast Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Tilos Naxos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Tilos la Naxos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Tilos la Naxos

Port de plecare
Tilos
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
194 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Tilos și Naxos?

Dacă doriți să călătoriți între Tilos și Naxos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Tilos Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Tilos-Naxos, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tilos-Naxos și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Tilos și Naxos. Mai multe informații despre Blue Star Ferries

De unde pleacă feriboturile în Tilos? Unde sosesc vapoarele în Naxos?

Port de plecare în Tilos

Feriboturile Blue Star Ferries pleacă spre Naxos din următoarele porturi din Tilos:

Tilos
Hartă

Port de sosire în Naxos

Navele Blue Star Ferries sosesc în Naxos din următoarele porturi:

Naxos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 1 de companii de feribot care operează între Tilos și Naxos: Blue Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire