Tanger
Călătoriți direct la Algeciras cu feribot
Algeciras
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Tanger la Algeciras cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Tanger la Algeciras? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Tanger la Algeciras este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Tanger la Algeciras poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Tanger la Algeciras cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping sau AML. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Tanger Algeciras care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Tanger la Algeciras, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Tanger la Algeciras

Port de plecare
Tanger
Maroc
Port de sosire
Algeciras
Spania
Andaluzia
Distanța
51 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML
Frecvența traversărilor
35 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Tanger Algeciras: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Tanger la Algeciras, veți găsi bilete care variază de la 139 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1313 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Tanger - Algeciras este de 656 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Tanger la Algeciras este de 1 ore 33 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 31 min pentru a ajunge la Algeciras, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Algeciras în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Tanger la 02:00. Ultimul feribot spre Algeciras pleacă din portul Tanger la 21:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Tanger la Algeciras
656 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Tanger Algeciras (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
139 lei - 1313 lei
Durata medie a traversării Tanger Algeciras
1 ore 33 min
Ora de plecare a primului feribot către Algeciras
02:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Algeciras
21:30
Ora de sosire a primului feribot către Algeciras
00:01
Ora de sosire a ultimului feribot către Algeciras
16:30

De ce să luați un feribot de la Tanger la Algeciras?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Tanger la Algeciras poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Algeciras. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Tanger la Algeciras este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Tanger Algeciras, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Tanger-Algeciras în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Algeciras pentru a coborî de pe vas.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Tanger la Algeciras. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Tanger Algeciras la bordul feribotului FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML sau Naviera Armas, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Tanger și Algeciras?

Dacă doriți să călătoriți între Tanger și Algeciras cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Tanger Algeciras
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tanger-Algeciras și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Tanger și Algeciras. Mai multe informații despre Naviera Armas
AML Tanger Algeciras
AML
AML operează servicii de feribot către Maroc și Spania, inclusiv servicii de feribot între Tanger și Algeciras. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tanger-Algeciras și puteți rezerva un bilet AML între Tanger și Algeciras. AML operează 7 de traversări pe zi către Algeciras de la Tanger, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre AML
1 ore 30 min
7 de traversări pe zi
Inter Shipping Tanger Algeciras
Inter Shipping
Inter Shipping operează servicii de feribot către Maroc și Spania, inclusiv servicii de feribot între Tanger și Algeciras. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tanger-Algeciras și puteți rezerva un bilet Inter Shipping între Tanger și Algeciras. Inter Shipping operează 5 de traversări pe zi către Algeciras de la Tanger, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Inter Shipping
1 ore 30 min
5 de traversări pe zi
Baleària Tanger Algeciras
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tanger-Algeciras și puteți rezerva un bilet Baleària între Tanger și Algeciras. Baleària operează 5 de traversări pe zi către Algeciras de la Tanger, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Baleària
30 min
5 de traversări pe zi
Acciona Trasmediterránea Tanger Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tanger-Algeciras și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Tanger și Algeciras. Acciona Trasmediterránea operează 10 de traversări pe zi către Algeciras de la Tanger, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
1 ore 30 min
10 de traversări pe zi
FRS Iberia Tanger Algeciras
FRS Iberia
FRS Iberia este o companie de feriboturi cu sediul în Spania, care deservește regiunile Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Tanger-Algeciras și puteți rezerva un bilet FRS Iberia între Tanger și Algeciras. FRS Iberia operează 8 de traversări pe zi către Algeciras de la Tanger, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre FRS Iberia
1 ore 30 min
8 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Tanger? Unde sosesc vapoarele în Algeciras?

Port de plecare în Tanger

Feriboturile Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia pleacă spre Algeciras din următoarele porturi din Tanger:

Tangier Med
Hartă

Port de sosire în Algeciras

Navele FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML sau Naviera Armas sosesc în Algeciras din următoarele porturi:

Algeciras
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Tanger la Algeciras, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 51 km dintre Tanger și Algeciras.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Tanger și Algeciras) și de compania de feribot (Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea și FRS Iberia). În prezent, există 35 de traversări pe zi între Tanger și Algeciras.

Există 6 de companii de feribot care operează între Tanger și Algeciras: Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea și FRS Iberia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Tanger Algeciras, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Tanger și Algeciras, veți parcurge 51 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Tanger la Algeciras, puteți găsi prețuri care variază de la 139 lei pentru cel mai mic, la 1313 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 656 lei.

Primul feribot pleacă din Tanger la 02:00 pentru Algeciras.

Ultimul feribot spre Algeciras pleacă de obicei de la Tanger la 21:30.

Cum este o traversare cu feribotul de la Tanger la Algeciras?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Tanger la Algeciras. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping sau AML, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Tanger până la debarcarea în Algeciras. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Tanger și Algeciras.

Plecare cu feribotul din Tanger

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Tanger Algeciras, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Tanger / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Tanger în limita de timp stabilită de Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Tanger - Algeciras / La terminalul de feribot Tanger, căutați ghișeele Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Algeciras / Din terminalul de feribot din Tanger veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul navei între Tanger și Algeciras

Pe nava Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea sau FRS Iberia, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Algeciras este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Algeciras:

  • Se vede portul Algeciras / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Algeciras de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Algeciras.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Algeciras / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Algeciras. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Algeciras a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire