Traseu recomandat
Syros
Călătoriți direct la Lavrio cu feribot
Lavrio
Vezi prețurile
Rute alternative
Syros
Călătorie cu feribot până la Kea
Kea
Călătorie cu feribot până la Lavrio
Lavrio
Vezi prețurile
Syros
Călătorie cu feribot până la Tinos
Tinos
Călătorie cu feribot până la Lavrio
Lavrio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Syros la Lavrio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Syros la Lavrio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Syros la Lavrio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Syros la Lavrio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Syros la Lavrio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries sau Aegean Speed Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Syros Lavrio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Syros la Lavrio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Syros la Lavrio

Port de plecare
Syros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Lavrio
Grecia
Attica
Distanța
99 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Syros Lavrio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Syros la Lavrio, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 487 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Syros - Lavrio este de 224 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Syros la Lavrio este de 4 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 15 min pentru a ajunge la Lavrio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lavrio în 3 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Syros la 07:00. Ultimul feribot spre Lavrio pleacă din portul Syros la 10:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Syros la Lavrio
224 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Syros Lavrio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 487 lei
Durata medie a traversării Syros Lavrio
4 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Lavrio
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lavrio
10:15
Ora de sosire a primului feribot către Lavrio
11:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Lavrio
15:20

De ce să luați un feribot de la Syros la Lavrio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Syros la Lavrio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lavrio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Syros la Lavrio este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Syros Lavrio este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Lavrio fără stres și total relaxat.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Syros până la Lavrio, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Syros-Lavrio, de la îmbarcarea în portul Syros până la debarcarea în Lavrio, personalul calificat și zâmbitor al Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.

Ce companii operează între Syros și Lavrio?

Dacă doriți să călătoriți între Syros și Lavrio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Syros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Syros-Lavrio și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Syros și Lavrio. Hellenic Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Lavrio de la Syros, iar durata călătoriei este de 5 ore 10 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
5 ore 10 min
2 de traversări pe săptămână
ANEK Lines Syros Lavrio
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Syros-Lavrio și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Syros-Lavrio și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Syros și Lavrio. Mai multe informații despre ANEK Lines
Sea Jets Syros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Syros-Lavrio și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Syros și Lavrio. Mai multe informații despre Sea Jets

De unde pleacă feriboturile în Syros? Unde sosesc vapoarele în Lavrio?

Port de plecare în Syros

Feriboturile Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets pleacă spre Lavrio din următoarele porturi din Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Hartă

Port de sosire în Lavrio

Navele Sea Jets, ANEK Lines sau Hellenic Seaways sosesc în Lavrio din următoarele porturi:

Lavrio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Syros la Lavrio, vă va lua cel puțin 5 ore 10 min pentru a parcurge cei 99 km dintre Syros și Lavrio.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Syros și Lavrio) și de compania de feribot (Hellenic Seaways, ANEK Lines și Sea Jets). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Syros și Lavrio.

Există 3 de companii de feribot care operează între Syros și Lavrio: Hellenic Seaways, ANEK Lines și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Syros Lavrio, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Syros și Lavrio, veți parcurge 99 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Syros la Lavrio, puteți găsi prețuri care variază de la 89 lei pentru cel mai mic, la 487 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 224 lei.

Primul feribot pleacă din Syros la 07:00 pentru Lavrio.

Ultimul feribot spre Lavrio pleacă de obicei de la Syros la 10:15.

Cum este o traversare cu feribotul de la Syros la Lavrio?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Syros și Lavrio. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries sau Aegean Speed Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Syros până la debarcarea în Lavrio. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Syros și Lavrio.

Îmbarcarea în Syros

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Syros Lavrio, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Syros / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Syros în limita de timp stabilită de Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Syros - Lavrio / Mergeți la biroul Sea Jets, ANEK Lines sau Hellenic Seaways din terminalul de feribot Syros pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Lavrio / În terminalul de feribot din Syros sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Syros și Lavrio

Pe nava Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Sea Jets, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Lavrio, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Lavrio:

  • Se apropie de portul Lavrio / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Lavrio de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Syros la Lavrio în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Lavrio.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Lavrio / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. Personalul vamal din portul Lavrio vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Lavrio începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire