Traseu recomandat
Syros
Călătoriți direct la Anafi cu feribot
Anafi
Vezi prețurile
Rute alternative
Syros
Călătorie cu feribot până la Naxos
Naxos
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Vezi prețurile
Syros
Călătorie cu feribot până la Santorini
Santorini
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Syros la Anafi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Syros la Anafi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Syros la Anafi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Syros la Anafi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Syros la Anafi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Syros Anafi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Syros la Anafi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Syros la Anafi

Port de plecare
Syros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
145 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Syros la Anafi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Syros la Anafi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Anafi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Syros la Anafi este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Syros-Anafi în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Anafi pentru a coborî de pe vas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Syros până la Anafi, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Syros la Anafi este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Syros și Anafi?

Dacă doriți să călătoriți între Syros și Anafi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Syros Anafi
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Syros-Anafi și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Syros-Anafi și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Syros și Anafi. Mai multe informații despre ANEK Lines
Sea Jets Syros Anafi
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Syros-Anafi și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Syros și Anafi. Mai multe informații despre Sea Jets
Hellenic Seaways Syros Anafi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Syros-Anafi și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Syros și Anafi. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Syros? Unde sosesc vapoarele în Anafi?

Port de plecare în Syros

Feriboturile ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways pleacă spre Anafi din următoarele porturi din Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Hartă

Port de sosire în Anafi

Navele Hellenic Seaways, Sea Jets sau ANEK Lines sosesc în Anafi din următoarele porturi:

Anafi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Syros și Anafi: ANEK Lines, Sea Jets și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Syros Anafi, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Syros și Anafi, veți parcurge 145 km.

Cum este o traversare cu feribotul de la Syros la Anafi?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Syros la Anafi, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets sau Hellenic Seaways, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Syros până la debarcarea în Anafi. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Syros și Anafi.

Îmbarcarea în Syros

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Syros Anafi, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Syros / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Syros în limita de timp stabilită de ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Syros - Anafi / La terminalul de feribot Syros, căutați ghișeele ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Anafi / Din terminalul de feribot din Syros veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Viața la bordul feribotului între Syros și Anafi

Pe nava ANEK Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Anafi, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Anafi:

  • Se vede portul Anafi / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Anafi de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Anafi.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Anafi / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. În Anafi este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Anafi a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire