Stykkisholmur
Călătoriți direct la Flatey cu feribot
Flatey
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Stykkisholmur la Flatey cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Stykkisholmur la Flatey? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Stykkisholmur la Flatey este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Stykkisholmur la Flatey poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Stykkisholmur la Flatey cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Seatours. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Stykkisholmur Flatey care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Seatours oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Stykkisholmur la Flatey, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Stykkisholmur la Flatey

Port de plecare
Stykkisholmur
Islanda
Port de sosire
Flatey
Islanda
Distanța
34 km
Companii de feribot
Seatours
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Stykkisholmur Flatey: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Stykkisholmur la Flatey, veți găsi bilete care variază de la 114 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 149 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Stykkisholmur - Flatey este de 134 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Stykkisholmur la Flatey este de 1 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 30 min pentru a ajunge la Flatey, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Flatey în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Stykkisholmur la 08:45. Ultimul feribot spre Flatey pleacă din portul Stykkisholmur la 15:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Stykkisholmur la Flatey
134 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Stykkisholmur Flatey (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
114 lei - 149 lei
Durata medie a traversării Stykkisholmur Flatey
1 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Flatey
08:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Flatey
15:15
Ora de sosire a primului feribot către Flatey
10:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Flatey
16:45

Ce companii operează între Stykkisholmur și Flatey?

Dacă doriți să călătoriți între Stykkisholmur și Flatey cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Seatours, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Seatours Stykkisholmur Flatey
Seatours
Seatours operează servicii de feribot către Islanda, inclusiv servicii de feribot între Stykkisholmur și Flatey. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Stykkisholmur-Flatey și puteți rezerva un bilet Seatours între Stykkisholmur și Flatey. Seatours operează 14 de traversări pe săptămână către Flatey de la Stykkisholmur, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Seatours
1 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Stykkisholmur? Unde sosesc vapoarele în Flatey?

Port de plecare în Stykkisholmur

Feriboturile Seatours pleacă spre Flatey din următoarele porturi din Stykkisholmur:

Stykkisholmur
Hartă

Port de sosire în Flatey

Navele Seatours sosesc în Flatey din următoarele porturi:

Flatey
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire