Stromboli
Călătoriți direct la Milazzo cu feribot
Milazzo
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Stromboli la Milazzo cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Stromboli la Milazzo? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Stromboli la Milazzo este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Stromboli la Milazzo poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Stromboli la Milazzo cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Stromboli Milazzo care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Stromboli la Milazzo, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Stromboli la Milazzo

Port de plecare
Stromboli
Italia
Insulele Eoliene
Port de sosire
Milazzo
Italia
Sicilia
Distanța
65 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Stromboli Milazzo: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Stromboli la Milazzo, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 626 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Stromboli - Milazzo este de 259 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Stromboli la Milazzo este de 4 ore 37 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 55 min pentru a ajunge la Milazzo, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Milazzo în 2 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Stromboli la 06:15. Ultimul feribot spre Milazzo pleacă din portul Stromboli la 16:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Stromboli la Milazzo
259 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Stromboli Milazzo (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 626 lei
Durata medie a traversării Stromboli Milazzo
4 ore 37 min
Ora de plecare a primului feribot către Milazzo
06:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Milazzo
16:15
Ora de sosire a primului feribot către Milazzo
09:35
Ora de sosire a ultimului feribot către Milazzo
19:30

De ce să luați un feribot de la Stromboli la Milazzo?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Stromboli la Milazzo poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Milazzo. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Stromboli la Milazzo este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Milazzo sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Stromboli Milazzo la bordul feribotului Siremar sau Liberty Lines, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Stromboli la Milazzo în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Milazzo pentru a coborî de pe vas.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Stromboli Milazzo este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de Liberty Lines sau Siremar sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Cu siguranță vă veți începe vacanța în Milazzo deja odihnit.

Ce companii operează între Stromboli și Milazzo?

Dacă doriți să călătoriți între Stromboli și Milazzo cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Stromboli Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Stromboli-Milazzo și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Stromboli și Milazzo. Liberty Lines operează 5 de traversări pe zi către Milazzo de la Stromboli, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Liberty Lines
2 ore
5 de traversări pe zi
Siremar Stromboli Milazzo
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Stromboli-Milazzo și puteți rezerva un bilet Siremar între Stromboli și Milazzo. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Stromboli? Unde sosesc vapoarele în Milazzo?

Port de plecare în Stromboli

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Milazzo din următoarele porturi din Stromboli:

Stromboli
Hartă

Port de sosire în Milazzo

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Milazzo din următoarele porturi:

Milazzo
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Stromboli la Milazzo, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 65 km dintre Stromboli și Milazzo.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Stromboli și Milazzo) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 5 de traversări pe zi între Stromboli și Milazzo.

Există 2 de companii de feribot care operează între Stromboli și Milazzo: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Stromboli și Milazzo, veți parcurge 65 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Stromboli la Milazzo, puteți găsi prețuri care variază de la 89 lei pentru cel mai mic, la 626 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 259 lei.

Primul feribot pleacă din Stromboli la 06:15 pentru Milazzo.

Ultimul feribot spre Milazzo pleacă de obicei de la Stromboli la 16:15.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire