Stromboli
Călătoriți direct la Lipari cu feribot
Lipari
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Stromboli la Lipari cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Stromboli la Lipari? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Stromboli la Lipari este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Stromboli la Lipari poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Stromboli la Lipari cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Stromboli Lipari care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Stromboli la Lipari, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Stromboli la Lipari

Port de plecare
Stromboli
Italia
Insulele Eoliene
Port de sosire
Lipari
Italia
Insulele Eoliene
Distanța
45 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Stromboli Lipari: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Stromboli la Lipari, veți găsi bilete care variază de la 80 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 482 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Stromboli - Lipari este de 209 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Stromboli la Lipari este de 2 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 20 min pentru a ajunge la Lipari, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lipari în 55 min. Primul feribot pleacă din portul Stromboli la 06:15. Ultimul feribot spre Lipari pleacă din portul Stromboli la 16:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Stromboli la Lipari
209 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Stromboli Lipari (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
80 lei - 482 lei
Durata medie a traversării Stromboli Lipari
2 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Lipari
06:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lipari
16:15
Ora de sosire a primului feribot către Lipari
08:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Lipari
17:10

De ce să luați un feribot de la Stromboli la Lipari?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Stromboli la Lipari poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lipari. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Stromboli la Lipari este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Stromboli la Lipari. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Stromboli Lipari la bordul feribotului Siremar sau Liberty Lines, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Stromboli Lipari este exact opusul. La bord, în funcție de nava Liberty Lines sau Siremar în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Lipari fără stres și total relaxat.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pentru traversarea de la Stromboli la Lipari, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Lipari. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Liberty Lines sau Siremar.

Ce companii operează între Stromboli și Lipari?

Dacă doriți să călătoriți între Stromboli și Lipari cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Stromboli Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Stromboli-Lipari și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Stromboli și Lipari. Liberty Lines operează 5 de traversări pe zi către Lipari de la Stromboli, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
50 min
5 de traversări pe zi
Siremar Stromboli Lipari
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Stromboli-Lipari și puteți rezerva un bilet Siremar între Stromboli și Lipari. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Stromboli? Unde sosesc vapoarele în Lipari?

Port de plecare în Stromboli

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Lipari din următoarele porturi din Stromboli:

Stromboli
Hartă

Port de sosire în Lipari

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Lipari din următoarele porturi:

Lipari
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Stromboli la Lipari, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 45 km dintre Stromboli și Lipari.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Stromboli și Lipari) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 5 de traversări pe zi între Stromboli și Lipari.

Există 2 de companii de feribot care operează între Stromboli și Lipari: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Stromboli și Lipari, veți parcurge 45 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Stromboli la Lipari, puteți găsi prețuri care variază de la 80 lei pentru cel mai mic, la 482 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 209 lei.

Primul feribot pleacă din Stromboli la 06:15 pentru Lipari.

Ultimul feribot spre Lipari pleacă de obicei de la Stromboli la 16:15.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire