Traseu recomandat
Stavanger
Călătoriți direct la Langesund cu feribot
Langesund
Vezi prețurile
Rute alternative
Stavanger
Călătorie cu zboruri, feribot până la Bergen
Bergen
Călătorie cu feribot până la Langesund
Langesund
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Stavanger la Langesund cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Stavanger la Langesund? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Stavanger la Langesund este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Stavanger la Langesund poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Stavanger la Langesund cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Fjord Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Stavanger Langesund care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Fjord Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Stavanger la Langesund, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Stavanger la Langesund

Port de plecare
Stavanger
Norvegia
Port de sosire
Langesund
Norvegia
Distanța
229 km
Companii de feribot
Fjord Line
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
17 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Stavanger și Langesund?

Dacă doriți să călătoriți între Stavanger și Langesund cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Fjord Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Fjord Line Stavanger Langesund
Fjord Line
Fjord Line a fost înființată în 1993 și are sediul în Norvegia. Oferă traversări între Norvegia, Danemarca și Germania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Stavanger-Langesund și puteți rezerva un bilet Fjord Line între Stavanger și Langesund. Fjord Line operează 7 de traversări pe săptămână către Langesund de la Stavanger, iar durata călătoriei este de 17 ore 30 min. Mai multe informații despre Fjord Line
17 ore 30 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Stavanger? Unde sosesc vapoarele în Langesund?

Port de plecare în Stavanger

Feriboturile Fjord Line pleacă spre Langesund din următoarele porturi din Stavanger:

Stavanger
Hartă

Port de sosire în Langesund

Navele Fjord Line sosesc în Langesund din următoarele porturi:

Langesund
Hartă
Alte curse alternative de la Stavanger la Langesund
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Stavanger la Langesund, vă va lua cel puțin 17 ore 30 min pentru a parcurge cei 229 km dintre Stavanger și Langesund.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Stavanger și Langesund) și de compania de feribot (Fjord Line). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Stavanger și Langesund.

Există 1 de companii de feribot care operează între Stavanger și Langesund: Fjord Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Fjord Line.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire