Sorrento
Călătoriți direct la Positano cu feribot
Positano
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sorrento la Positano cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sorrento la Positano? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sorrento la Positano este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sorrento la Positano poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sorrento la Positano cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sorrento Positano care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sorrento la Positano, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sorrento la Positano

Port de plecare
Sorrento
Italia
Campania
Port de sosire
Positano
Italia
Campania
Distanța
10 km
Companii de feribot
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sorrento Positano: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sorrento la Positano, veți găsi bilete care variază de la 85 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 129 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sorrento - Positano este de 99 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sorrento la Positano este de 52 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 25 min pentru a ajunge la Positano, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Positano în 20 min. Primul feribot pleacă din portul Sorrento la 09:15. Ultimul feribot spre Positano pleacă din portul Sorrento la 19:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sorrento la Positano
99 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sorrento Positano (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
85 lei - 129 lei
Durata medie a traversării Sorrento Positano
52 min
Ora de plecare a primului feribot către Positano
09:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Positano
19:40
Ora de sosire a primului feribot către Positano
10:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Positano
20:20

De ce să luați un feribot de la Sorrento la Positano?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sorrento la Positano poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Positano. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sorrento la Positano este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
În fiecare minut al traversării Sorrento-Positano, de la îmbarcarea în portul Sorrento până la debarcarea în Positano, personalul calificat și zâmbitor al NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Sorrento-Positano, accesați zonele exterioare ale navei NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Positano plin de energie.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Sorrento Positano, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Sorrento și Positano?

Dacă doriți să călătoriți între Sorrento și Positano cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Sorrento Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) a fost înființată în 1950 și are sediul în Napoli, Italia. Compania oferă traversări cu feribotul în zona Golfului Napoli și a Sardiniei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sorrento-Positano și puteți rezerva un bilet NLG - Navigazione Libera del Golfo între Sorrento și Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo operează 14 de traversări pe săptămână către Positano de la Sorrento, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre NLG - Navigazione Libera del Golfo
55 min
14 de traversări pe săptămână
Alilauro Sorrento Positano
Alilauro
Alilauro este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene din Marea Tireniană, inclusiv Ischia și Capri. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sorrento-Positano și puteți rezerva un bilet Alilauro între Sorrento și Positano. Alilauro operează 3 de traversări pe zi către Positano de la Sorrento, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Alilauro
40 min
3 de traversări pe zi
Positano Jet Sorrento Positano
Positano Jet
Positano Jet operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Sorrento și Positano. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sorrento-Positano și puteți rezerva un bilet Positano Jet între Sorrento și Positano. Mai multe informații despre Positano Jet
Seremar Sorrento Positano
Seremar
Seremar operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Sorrento și Positano. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sorrento-Positano și puteți rezerva un bilet Seremar între Sorrento și Positano. Mai multe informații despre Seremar

De unde pleacă feriboturile în Sorrento? Unde sosesc vapoarele în Positano?

Port de plecare în Sorrento

Feriboturile NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar pleacă spre Positano din următoarele porturi din Sorrento:

Sorrento
Hartă

Port de sosire în Positano

Navele Seremar, Positano Jet, Alilauro sau NLG - Navigazione Libera del Golfo sosesc în Positano din următoarele porturi:

Positano
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sorrento la Positano, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 10 km dintre Sorrento și Positano.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sorrento și Positano) și de compania de feribot (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet și Seremar). În prezent, există 5 de traversări pe zi între Sorrento și Positano.

Există 4 de companii de feribot care operează între Sorrento și Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet și Seremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet, Seremar pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sorrento Positano, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sorrento și Positano, veți parcurge 10 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sorrento la Positano, puteți găsi prețuri care variază de la 85 lei pentru cel mai mic, la 129 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 99 lei.

Primul feribot pleacă din Sorrento la 09:15 pentru Positano.

Ultimul feribot spre Positano pleacă de obicei de la Sorrento la 19:40.

Cum este o traversare cu feribotul de la Sorrento la Positano?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Sorrento la Positano, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Sorrento până la debarcarea în Positano, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet și Seremar. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Sorrento și Positano.

Îmbarcarea în Sorrento

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Sorrento Positano, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Sorrento / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Sorrento, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Sorrento - Positano / La terminalul de feribot Sorrento, căutați ghișeele NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Positano / Din terminalul de feribot din Sorrento veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Positano Jet sau Seremar pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Traversarea între Sorrento și Positano: la bordul navei...

La bordul navei Seremar, Positano Jet, Alilauro sau NLG - Navigazione Libera del Golfo, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Positano este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Positano:

  • Se vede portul Positano / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Positano de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Sorrento la Positano în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Positano.
  • Părăsiți nava și Positano este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Positano este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Positano a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire