Skiathos
Călătoriți direct la Loutraki cu feribot
Loutraki
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Skiathos la Loutraki cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Skiathos la Loutraki? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Skiathos la Loutraki este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Skiathos la Loutraki poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Skiathos la Loutraki cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Anes Ferries sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Skiathos Loutraki care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Anes Ferries sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Skiathos la Loutraki, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Skiathos la Loutraki

Port de plecare
Skiathos
Grecia
Insulele Sporadelor
Port de sosire
Loutraki
Grecia
Tesalia
Distanța
11 km
Companii de feribot
Anes Ferries, Hellenic Seaways
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Skiathos la Loutraki?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Skiathos la Loutraki poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Loutraki. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Skiathos la Loutraki este o modalitate ideală de a călători.

Odihna într-o cabină
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Skiathos la Loutraki rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Skiathos și Loutraki cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Skiathos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Skiathos și Loutraki va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Anes Ferries sau Hellenic Seaways vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Skiathos și până la plecarea din Loutraki. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.

Ce companii operează între Skiathos și Loutraki?

Dacă doriți să călătoriți între Skiathos și Loutraki cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Anes Ferries sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Anes Ferries Skiathos Loutraki
Anes Ferries
Anes Ferries este o companie de feribot cu sediul în Veneția, Italia. Oferă traversări cu feribotul către mai multe destinații din Italia, Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Skiathos-Loutraki și puteți rezerva un bilet Anes Ferries între Skiathos și Loutraki. Mai multe informații despre Anes Ferries
Hellenic Seaways Skiathos Loutraki
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Skiathos-Loutraki și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Skiathos și Loutraki. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Skiathos? Unde sosesc vapoarele în Loutraki?

Port de plecare în Skiathos

Feriboturile Anes Ferries sau Hellenic Seaways pleacă spre Loutraki din următoarele porturi din Skiathos:

Skiathos
Hartă
Skiathos
Hartă

Port de sosire în Loutraki

Navele Hellenic Seaways sau Anes Ferries sosesc în Loutraki din următoarele porturi:

Glossa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Skiathos și Loutraki: Anes Ferries și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Anes Ferries, Hellenic Seaways.

În timpul traversării între Skiathos și Loutraki, veți parcurge 11 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire