Sitia
Călătoriți direct la Pigadia cu feribot
Pigadia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sitia la Pigadia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sitia la Pigadia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sitia la Pigadia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sitia la Pigadia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sitia la Pigadia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sitia Pigadia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sitia la Pigadia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sitia la Pigadia

Port de plecare
Sitia
Grecia
Creta
Port de sosire
Pigadia
Grecia
Dodecanese
Distanța
106 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sitia Pigadia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sitia la Pigadia, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 438 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sitia - Pigadia este de 264 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sitia la Pigadia este de 3 ore 40 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 40 min pentru a ajunge la Pigadia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pigadia în 3 ore 40 min. Primul feribot pleacă din portul Sitia la 06:25. Ultimul feribot spre Pigadia pleacă din portul Sitia la 09:25.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sitia la Pigadia
264 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sitia Pigadia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 438 lei
Durata medie a traversării Sitia Pigadia
3 ore 40 min
Ora de plecare a primului feribot către Pigadia
06:25
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Pigadia
09:25
Ora de sosire a primului feribot către Pigadia
10:05
Ora de sosire a ultimului feribot către Pigadia
13:05

De ce să luați un feribot de la Sitia la Pigadia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sitia la Pigadia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Pigadia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sitia la Pigadia este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. La bordul unui feribot Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries vă veți bucura de un start lin din Sitia și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Pigadia. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Pigadia, deoarece experiența este atât de plăcută!
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Sitia, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Pigadia plin de energie.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pentru traversarea de la Sitia la Pigadia, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Pigadia. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Sitia și Pigadia?

Dacă doriți să călătoriți între Sitia și Pigadia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Aigaion Pelagos Sitia Pigadia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Pigadia și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Sitia și Pigadia. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Sea Jets Sitia Pigadia
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Pigadia și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Sitia și Pigadia. Mai multe informații despre Sea Jets
ANEK Lines Sitia Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Sitia-Pigadia și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Pigadia și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Sitia și Pigadia. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Pigadia de la Sitia, iar durata călătoriei este de 4 ore 40 min. Mai multe informații despre ANEK Lines
4 ore 40 min
2 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Sitia Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Sitia-Pigadia, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sitia-Pigadia și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Sitia și Pigadia. Mai multe informații despre Blue Star Ferries

De unde pleacă feriboturile în Sitia? Unde sosesc vapoarele în Pigadia?

Port de plecare în Sitia

Feriboturile Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries pleacă spre Pigadia din următoarele porturi din Sitia:

Sitia
Hartă

Port de sosire în Pigadia

Navele Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets sau Aigaion Pelagos sosesc în Pigadia din următoarele porturi:

Karpathos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sitia la Pigadia, vă va lua cel puțin 4 ore 40 min pentru a parcurge cei 106 km dintre Sitia și Pigadia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sitia și Pigadia) și de compania de feribot (Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines și Blue Star Ferries). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Sitia și Pigadia.

Există 4 de companii de feribot care operează între Sitia și Pigadia: Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines și Blue Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sitia Pigadia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sitia și Pigadia, veți parcurge 106 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sitia la Pigadia, puteți găsi prețuri care variază de la 89 lei pentru cel mai mic, la 438 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 264 lei.

Primul feribot pleacă din Sitia la 06:25 pentru Pigadia.

Ultimul feribot spre Pigadia pleacă de obicei de la Sitia la 09:25.

Cum este o traversare cu feribotul de la Sitia la Pigadia?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Sitia la Pigadia, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Sitia Pigadia la bordul ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau Sea Jets, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Sitia până la debarcarea în Pigadia. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Sitia și Pigadia.

Plecare cu feribotul din Sitia

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Sitia Pigadia, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Sitia / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Sitia, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Sitia - Pigadia / Mergeți la biroul Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets sau Aigaion Pelagos din terminalul de feribot Sitia pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Pigadia / În terminalul de feribot din Sitia sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Sitia și Pigadia: la bordul navei...

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines sau Blue Star Ferries așa cum dorește. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Pigadia, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Pigadia:

  • Se apropie de portul Pigadia / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Pigadia de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Sitia la Pigadia în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Pigadia.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Pigadia / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Pigadia este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Pigadia începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire