Traseu recomandat
Sikinos
Călătoriți direct la Syros cu feribot
Syros
Vezi prețurile
Rute alternative
Sikinos
Călătorie cu feribot până la Paros
Paros
Călătorie cu feribot până la Syros
Syros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sikinos la Syros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sikinos la Syros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sikinos la Syros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sikinos la Syros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sikinos la Syros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sikinos Syros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sikinos la Syros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sikinos la Syros

Port de plecare
Sikinos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Syros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
100 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
5 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sikinos Syros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sikinos la Syros, veți găsi bilete care variază de la 60 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 666 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sikinos - Syros este de 283 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sikinos la Syros este de 3 ore 57 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 35 min pentru a ajunge la Syros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Syros în 3 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Sikinos la 10:20. Ultimul feribot spre Syros pleacă din portul Sikinos la 11:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sikinos la Syros
283 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sikinos Syros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
60 lei - 666 lei
Durata medie a traversării Sikinos Syros
3 ore 57 min
Ora de plecare a primului feribot către Syros
10:20
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Syros
11:30
Ora de sosire a primului feribot către Syros
14:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Syros
16:15

De ce să luați un feribot de la Sikinos la Syros?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sikinos la Syros poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Syros. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sikinos la Syros este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Sikinos, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Syros plin de energie.
Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Sikinos cu un feribot ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets care va parcurge cei 100 km până la Syros cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Syros!
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Sikinos Syros este opusă! La bord, în funcție de nava ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Syros complet relaxat.

Ce companii operează între Sikinos și Syros?

Dacă doriți să călătoriți între Sikinos și Syros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Sikinos Syros
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Sikinos-Syros și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sikinos-Syros și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Sikinos și Syros. Mai multe informații despre ANEK Lines
Hellenic Seaways Sikinos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sikinos-Syros și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Sikinos și Syros. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Syros de la Sikinos, iar durata călătoriei este de 5 ore 40 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
5 ore 40 min
1 de traversări pe săptămână
Sea Jets Sikinos Syros
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sikinos-Syros și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Sikinos și Syros. Sea Jets operează 2 de traversări pe săptămână către Syros de la Sikinos, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Sea Jets
6 ore
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Sikinos? Unde sosesc vapoarele în Syros?

Port de plecare în Sikinos

Feriboturile ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets pleacă spre Syros din următoarele porturi din Sikinos:

Sikinos
Hartă

Port de sosire în Syros

Navele Sea Jets, Hellenic Seaways sau ANEK Lines sosesc în Syros din următoarele porturi:

Port of Siros Ermoupoli
Hartă
Alte curse alternative de la Sikinos la Syros
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sikinos la Syros, vă va lua cel puțin 5 ore 40 min pentru a parcurge cei 100 km dintre Sikinos și Syros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sikinos și Syros) și de compania de feribot (ANEK Lines, Hellenic Seaways și Sea Jets). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Sikinos și Syros.

Există 3 de companii de feribot care operează între Sikinos și Syros: ANEK Lines, Hellenic Seaways și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sikinos Syros, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sikinos și Syros, veți parcurge 100 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sikinos la Syros, puteți găsi prețuri care variază de la 60 lei pentru cel mai mic, la 666 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 283 lei.

Primul feribot pleacă din Sikinos la 10:20 pentru Syros.

Ultimul feribot spre Syros pleacă de obicei de la Sikinos la 11:30.

Cum este traversarea cu feribotul de la Sikinos la Syros?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Sikinos la Syros, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Sikinos până la debarcarea în Syros, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines și Sea Jets. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Sikinos și Syros.

Gata de îmbarcare în Sikinos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Sikinos Syros, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Sikinos / Trebuie să ajungeți în portul Sikinos cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Sea Jets, Hellenic Seaways sau ANEK Lines. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Sikinos - Syros / La terminalul de feribot Sikinos, căutați ghișeele ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Syros / În terminalul de feribot din Sikinos sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Sea Jets, Hellenic Seaways sau ANEK Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

Traversarea între Sikinos și Syros: la bordul navei...

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava ANEK Lines, Hellenic Seaways sau Sea Jets așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Feribotul se apropie de Syros, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Syros:

  • Se vede portul Syros / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Syros de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Sikinos la Syros în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Syros.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Syros / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Syros este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Syros a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire