Sikinos
Călătoriți direct la Anafi cu feribot
Anafi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sikinos la Anafi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sikinos la Anafi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sikinos la Anafi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sikinos la Anafi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sikinos la Anafi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sikinos Anafi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sikinos la Anafi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sikinos la Anafi

Port de plecare
Sikinos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
69 km
Companii de feribot
ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Sikinos Anafi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Sikinos la Anafi, veți găsi bilete care variază de la 99 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 482 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Sikinos - Anafi este de 288 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Sikinos la Anafi este de 2 ore 55 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 55 min pentru a ajunge la Anafi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Anafi în 2 ore 55 min. Primul feribot pleacă din portul Sikinos la 12:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Sikinos la Anafi
288 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Sikinos Anafi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
99 lei - 482 lei
Durata medie a traversării Sikinos Anafi
2 ore 55 min
Ora de plecare a primului feribot către Anafi
12:30
Ora de sosire a primului feribot către Anafi
15:25

De ce să luați un feribot de la Sikinos la Anafi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Sikinos la Anafi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Anafi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Sikinos la Anafi este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Sikinos Anafi, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Sikinos-Anafi, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Anafi plin de energie.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Sikinos-Anafi, de la îmbarcarea în portul Sikinos până la debarcarea în Anafi, personalul calificat și zâmbitor al ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.

Ce companii operează între Sikinos și Anafi?

Dacă doriți să călătoriți între Sikinos și Anafi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Sikinos Anafi
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Sikinos-Anafi și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sikinos-Anafi și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Sikinos și Anafi. Mai multe informații despre ANEK Lines
LANE Sea Line Sikinos Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sikinos-Anafi și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Sikinos și Anafi. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Sea Jets Sikinos Anafi
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sikinos-Anafi și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Sikinos și Anafi. Sea Jets operează 2 de traversări pe săptămână către Anafi de la Sikinos, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Sea Jets
4 ore 20 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Sikinos? Unde sosesc vapoarele în Anafi?

Port de plecare în Sikinos

Feriboturile ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets pleacă spre Anafi din următoarele porturi din Sikinos:

Sikinos
Hartă

Port de sosire în Anafi

Navele Sea Jets, LANE Sea Line sau ANEK Lines sosesc în Anafi din următoarele porturi:

Anafi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Sikinos la Anafi, vă va lua cel puțin 4 ore 20 min pentru a parcurge cei 69 km dintre Sikinos și Anafi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Sikinos și Anafi) și de compania de feribot (ANEK Lines, LANE Sea Line și Sea Jets). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Sikinos și Anafi.

Există 3 de companii de feribot care operează între Sikinos și Anafi: ANEK Lines, LANE Sea Line și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Sikinos Anafi, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Sikinos și Anafi, veți parcurge 69 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Sikinos la Anafi, puteți găsi prețuri care variază de la 99 lei pentru cel mai mic, la 482 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 288 lei.

Primul feribot pleacă din Sikinos la 12:30 pentru Anafi.

Cum este o traversare cu feribotul de la Sikinos la Anafi?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Sikinos la Anafi. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Sikinos până la debarcarea în Anafi. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Sikinos și Anafi.

Îmbarcarea în Sikinos

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Sikinos Anafi, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Sikinos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Sikinos în limita de timp stabilită de ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Sikinos - Anafi / La terminalul de feribot Sikinos, căutați ghișeele ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Anafi / În terminalul de feribot din Sikinos sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Sikinos și Anafi

Pe nava ANEK Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Anafi, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Anafi:

  • Se vede portul Anafi / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Anafi de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Sikinos la Anafi în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Anafi.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Anafi / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. Personalul vamal din portul Anafi vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Anafi a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire