Schoinoussa
Călătoriți direct la Naxos cu feribot
Naxos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Schoinoussa la Naxos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Schoinoussa la Naxos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Schoinoussa la Naxos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Schoinoussa la Naxos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Schoinoussa la Naxos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Schoinoussa Naxos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Schoinoussa la Naxos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Schoinoussa la Naxos

Port de plecare
Schoinoussa
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
29 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Schoinoussa Naxos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Schoinoussa la Naxos, veți găsi bilete care variază de la 35 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 264 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Schoinoussa - Naxos este de 99 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Schoinoussa la Naxos este de 1 ore 31 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 45 min pentru a ajunge la Naxos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Naxos în 1 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Schoinoussa la 07:40. Ultimul feribot spre Naxos pleacă din portul Schoinoussa la 20:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Schoinoussa la Naxos
99 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Schoinoussa Naxos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
35 lei - 264 lei
Durata medie a traversării Schoinoussa Naxos
1 ore 31 min
Ora de plecare a primului feribot către Naxos
07:40
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Naxos
20:40
Ora de sosire a primului feribot către Naxos
09:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Naxos
22:00

De ce să luați un feribot de la Schoinoussa la Naxos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Schoinoussa la Naxos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Naxos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Schoinoussa la Naxos este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Schoinoussa Naxos este opusă! La bord, în funcție de nava Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Naxos complet relaxat.
Pentru un personal grijuliu
Personalul Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Schoinoussa și până la plecarea din Naxos. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Schoinoussa la Naxos este mult mai rapidă cu avionul. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. În timpul călătoriei cu feribotul Schoinoussa Naxos cu Small Cyclades Lines sau Blue Star Ferries, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!

Ce companii operează între Schoinoussa și Naxos?

Dacă doriți să călătoriți între Schoinoussa și Naxos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Schoinoussa Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Schoinoussa-Naxos, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Schoinoussa-Naxos și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Schoinoussa și Naxos. Blue Star Ferries operează 3 de traversări pe săptămână către Naxos de la Schoinoussa, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
1 ore
3 de traversări pe săptămână
Small Cyclades Lines Schoinoussa Naxos
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Schoinoussa și Naxos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Schoinoussa-Naxos și puteți rezerva un bilet Small Cyclades Lines între Schoinoussa și Naxos. Mai multe informații despre Small Cyclades Lines

De unde pleacă feriboturile în Schoinoussa? Unde sosesc vapoarele în Naxos?

Port de plecare în Schoinoussa

Feriboturile Blue Star Ferries sau Small Cyclades Lines pleacă spre Naxos din următoarele porturi din Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Hartă

Port de sosire în Naxos

Navele Small Cyclades Lines sau Blue Star Ferries sosesc în Naxos din următoarele porturi:

Naxos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Schoinoussa la Naxos, vă va lua cel puțin 1 ore pentru a parcurge cei 29 km dintre Schoinoussa și Naxos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Schoinoussa și Naxos) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și Small Cyclades Lines). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Schoinoussa și Naxos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Schoinoussa și Naxos: Blue Star Ferries și Small Cyclades Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

În timpul traversării între Schoinoussa și Naxos, veți parcurge 29 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Schoinoussa la Naxos, puteți găsi prețuri care variază de la 35 lei pentru cel mai mic, la 264 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 99 lei.

Primul feribot pleacă din Schoinoussa la 07:40 pentru Naxos.

Ultimul feribot spre Naxos pleacă de obicei de la Schoinoussa la 20:40.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire