Schoinoussa
Călătoriți direct la Donousa cu feribot
Donousa
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Schoinoussa la Donousa cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Schoinoussa la Donousa? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Schoinoussa la Donousa este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Schoinoussa la Donousa poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Schoinoussa la Donousa cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Sea Jets sau Small Cyclades Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Schoinoussa Donousa care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets sau Small Cyclades Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Schoinoussa la Donousa, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Schoinoussa la Donousa

Port de plecare
Schoinoussa
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Donousa
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
36 km
Companii de feribot
Sea Jets, Small Cyclades Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Schoinoussa la Donousa?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Schoinoussa la Donousa poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Donousa. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Schoinoussa la Donousa este o modalitate ideală de a călători.

Pentru un personal grijuliu
Pe toată durata călătoriei de la Schoinoussa la Donousa, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Un birou de informații este aproape întotdeauna situat pe puntea principală a navei.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Schoinoussa la Donousa în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Schoinoussa, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Donousa, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Schoinoussa și Donousa va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Schoinoussa la Donousa în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Donousa pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Schoinoussa și Donousa?

Dacă doriți să călătoriți între Schoinoussa și Donousa cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets sau Small Cyclades Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Schoinoussa Donousa
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Schoinoussa-Donousa și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Schoinoussa și Donousa. Mai multe informații despre Sea Jets
Small Cyclades Lines Schoinoussa Donousa
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Schoinoussa și Donousa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Schoinoussa-Donousa și puteți rezerva un bilet Small Cyclades Lines între Schoinoussa și Donousa. Mai multe informații despre Small Cyclades Lines

De unde pleacă feriboturile în Schoinoussa? Unde sosesc vapoarele în Donousa?

Port de plecare în Schoinoussa

Feriboturile Sea Jets sau Small Cyclades Lines pleacă spre Donousa din următoarele porturi din Schoinoussa:

Port of Schoinoussa
Hartă

Port de sosire în Donousa

Navele Small Cyclades Lines sau Sea Jets sosesc în Donousa din următoarele porturi:

Port of Donousa
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Schoinoussa și Donousa: Sea Jets și Small Cyclades Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Sea Jets, Small Cyclades Lines.

În timpul traversării între Schoinoussa și Donousa, veți parcurge 36 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire