Sark
Călătoriți direct la Granville cu feribot
Granville
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sark la Granville cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sark la Granville? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sark la Granville este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sark la Granville poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sark la Granville cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Manche Îles Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sark Granville care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Manche Îles Express oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sark la Granville, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sark la Granville

Port de plecare
Sark
Regatul Unit
Channel Islands
Port de sosire
Granville
Franţa
Normandia
Distanța
86 km
Companii de feribot
Manche Îles Express
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Sark și Granville?

Dacă doriți să călătoriți între Sark și Granville cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Manche Îles Express, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Manche Îles Express Sark Granville
Manche Îles Express
Creată în 2005 cu sprijinul Consiliului General de la Manche, compania maritimă normandă Manche Iles Express asigură servicii regulate între Sark și Granville și, în general, între Cotentin și Insulele Anglo-Normande. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sark-Granville și puteți rezerva un bilet Manche Îles Express între Sark și Granville. Mai multe informații despre Manche Îles Express

De unde pleacă feriboturile în Sark? Unde sosesc vapoarele în Granville?

Port de plecare în Sark

Feriboturile Manche Îles Express pleacă spre Granville din următoarele porturi din Sark:

Sark
Hartă

Port de sosire în Granville

Navele Manche Îles Express sosesc în Granville din următoarele porturi:

Granville
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire