Sao Roque do Pico
Călătoriți direct la Ponta Delgada cu feribot
Ponta Delgada
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Atlanticoline. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Sao Roque do Pico Ponta Delgada care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Atlanticoline oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Sao Roque do Pico la Ponta Delgada

Port de plecare
Sao Roque do Pico
Portugalia
Azore
Port de sosire
Ponta Delgada
Portugalia
Azore
Distanța
247 km
Companii de feribot
Atlanticoline
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
12 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Sao Roque do Pico și Ponta Delgada?

Dacă doriți să călătoriți între Sao Roque do Pico și Ponta Delgada cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Atlanticoline, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Atlanticoline Sao Roque do Pico Ponta Delgada
Atlanticoline
Atlanticoline este o companie de feribot cu sediul în Funchal, Portugalia, care oferă servicii de feribot între insulele Azore și coasta portugheză. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Sao Roque do Pico-Ponta Delgada și puteți rezerva un bilet Atlanticoline între Sao Roque do Pico și Ponta Delgada. Atlanticoline operează 4 de traversări pe săptămână către Ponta Delgada de la Sao Roque do Pico, iar durata călătoriei este de 12 ore. Mai multe informații despre Atlanticoline
12 ore
4 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Sao Roque do Pico? Unde sosesc vapoarele în Ponta Delgada?

Port de plecare în Sao Roque do Pico

Feriboturile Atlanticoline pleacă spre Ponta Delgada din următoarele porturi din Sao Roque do Pico:

Sao Roque
Hartă

Port de sosire în Ponta Delgada

Navele Atlanticoline sosesc în Ponta Delgada din următoarele porturi:

Ponta Delgada
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire