Santorini
Călătoriți direct la Sikinos cu feribot
Sikinos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santorini la Sikinos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santorini la Sikinos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santorini la Sikinos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santorini la Sikinos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santorini la Sikinos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santorini Sikinos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santorini la Sikinos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santorini la Sikinos

Port de plecare
Santorini
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Sikinos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
45 km
Companii de feribot
ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santorini Sikinos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santorini la Sikinos, veți găsi bilete care variază de la 35 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 313 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santorini - Sikinos este de 129 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santorini la Sikinos este de 1 ore 58 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore pentru a ajunge la Sikinos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Sikinos în 1 ore 50 min. Primul feribot pleacă din portul Santorini la 07:00. Ultimul feribot spre Sikinos pleacă din portul Santorini la 20:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santorini la Sikinos
129 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santorini Sikinos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
35 lei - 313 lei
Durata medie a traversării Santorini Sikinos
1 ore 58 min
Ora de plecare a primului feribot către Sikinos
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Sikinos
20:15
Ora de sosire a primului feribot către Sikinos
09:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Sikinos
22:15

De ce să luați un feribot de la Santorini la Sikinos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santorini la Sikinos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sikinos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santorini la Sikinos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Santorini la Sikinos în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Santorini, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Sikinos, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Santorini și Sikinos va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Santorini Sikinos, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Santorini-Sikinos, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Sikinos plin de energie.

Ce companii operează între Santorini și Sikinos?

Dacă doriți să călătoriți între Santorini și Sikinos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Santorini Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Sikinos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Sikinos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Santorini și Sikinos. Mai multe informații despre ANEK Lines
LANE Sea Line Santorini Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Sikinos și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Santorini și Sikinos. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Sea Jets Santorini Sikinos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Sikinos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Santorini și Sikinos. Sea Jets operează 2 de traversări pe săptămână către Sikinos de la Santorini, iar durata călătoriei este de 2 ore 30 min. Mai multe informații despre Sea Jets
2 ore 30 min
2 de traversări pe săptămână
Zante Ferries Santorini Sikinos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Sikinos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Santorini și Sikinos. Zante Ferries operează 3 de traversări pe săptămână către Sikinos de la Santorini, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Zante Ferries
2 ore
3 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Santorini? Unde sosesc vapoarele în Sikinos?

Port de plecare în Santorini

Feriboturile ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries pleacă spre Sikinos din următoarele porturi din Santorini:

Santorini
Hartă

Port de sosire în Sikinos

Navele Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line sau ANEK Lines sosesc în Sikinos din următoarele porturi:

Sikinos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santorini la Sikinos, vă va lua cel puțin 2 ore pentru a parcurge cei 45 km dintre Santorini și Sikinos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santorini și Sikinos) și de compania de feribot (ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets și Zante Ferries). În prezent, există 5 de traversări pe săptămână între Santorini și Sikinos.

Există 4 de companii de feribot care operează între Santorini și Sikinos: ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Santorini Sikinos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Santorini și Sikinos, veți parcurge 45 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santorini la Sikinos, puteți găsi prețuri care variază de la 35 lei pentru cel mai mic, la 313 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 129 lei.

Primul feribot pleacă din Santorini la 07:00 pentru Sikinos.

Ultimul feribot spre Sikinos pleacă de obicei de la Santorini la 20:15.

Experiența ta cu feribotul de la Santorini la Sikinos

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Santorini și Sikinos. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Santorini până la debarcarea în Sikinos. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Santorini și Sikinos.

Îmbarcarea în Santorini

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Santorini Sikinos, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Santorini / Trebuie să ajungeți în portul Santorini cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line sau ANEK Lines. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Santorini - Sikinos / În Santorini, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line sau ANEK Lines de la terminalul de feribot Santorini. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Sikinos / Din terminalul de feribot din Santorini veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Traversarea între Santorini și Sikinos: la bordul navei...

Pe nava ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets sau Zante Ferries, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Feribotul se apropie de Sikinos, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Sikinos:

  • Feribotul intră în portul Sikinos / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Sikinos. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Sikinos de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Santorini la Sikinos în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Sikinos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Sikinos / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Sikinos este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Sikinos vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire