Traseu recomandat
Santorini
Călătoriți direct la Rafina cu feribot
Rafina
Vezi prețurile
Rute alternative
Santorini
Călătorie cu zboruri, feribot până la Mykonos
Mykonos
Călătorie cu feribot până la Rafina
Rafina
Vezi prețurile
Santorini
Călătorie cu feribot până la Ios
Ios
Călătorie cu feribot până la Rafina
Rafina
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santorini la Rafina cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santorini la Rafina? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santorini la Rafina este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santorini la Rafina poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santorini la Rafina cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries sau ANEK Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santorini Rafina care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Golden Star Ferries sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santorini la Rafina, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santorini la Rafina

Port de plecare
Santorini
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Rafina
Grecia
Attica
Distanța
222 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
5 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santorini Rafina: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santorini la Rafina, veți găsi bilete care variază de la 403 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1228 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santorini - Rafina este de 815 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santorini la Rafina este de 6 ore 5 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 6 ore 5 min pentru a ajunge la Rafina, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Rafina în 6 ore 5 min. Primul feribot pleacă din portul Santorini la 14:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santorini la Rafina
815 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santorini Rafina (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
403 lei - 1228 lei
Durata medie a traversării Santorini Rafina
6 ore 5 min
Ora de plecare a primului feribot către Rafina
14:15
Ora de sosire a primului feribot către Rafina
20:20

De ce să luați un feribot de la Santorini la Rafina?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santorini la Rafina poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Rafina. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santorini la Rafina este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Călătoria cu feribotul Santorini Rafina este exact opusul. La bord, în funcție de nava Golden Star Ferries sau Sea Jets în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Rafina fără stres și total relaxat.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Golden Star Ferries sau Sea Jets în Santorini, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Rafina. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Golden Star Ferries sau Sea Jets, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Santorini și Rafina cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Santorini, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Santorini la Rafina.

Ce companii operează între Santorini și Rafina?

Dacă doriți să călătoriți între Santorini și Rafina cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Golden Star Ferries sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Golden Star Ferries Santorini Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia, care oferă curse către diverse destinații din Grecia, Italia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Rafina și puteți rezerva un bilet Golden Star Ferries între Santorini și Rafina. Golden Star Ferries operează 14 de traversări pe săptămână către Rafina de la Santorini, iar durata călătoriei este de 6 ore 50 min. Mai multe informații despre Golden Star Ferries
6 ore 50 min
14 de traversări pe săptămână
Sea Jets Santorini Rafina
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Rafina și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Santorini și Rafina. Sea Jets operează 7 de traversări pe săptămână către Rafina de la Santorini, iar durata călătoriei este de 5 ore. Mai multe informații despre Sea Jets
5 ore
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Santorini? Unde sosesc vapoarele în Rafina?

Port de plecare în Santorini

Feriboturile Golden Star Ferries sau Sea Jets pleacă spre Rafina din următoarele porturi din Santorini:

Santorini
Hartă

Port de sosire în Rafina

Navele Sea Jets sau Golden Star Ferries sosesc în Rafina din următoarele porturi:

Rafina
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santorini la Rafina, vă va lua cel puțin 5 ore pentru a parcurge cei 222 km dintre Santorini și Rafina.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santorini și Rafina) și de compania de feribot (Golden Star Ferries și Sea Jets). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Santorini și Rafina.

Există 2 de companii de feribot care operează între Santorini și Rafina: Golden Star Ferries și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines.

În timpul traversării între Santorini și Rafina, veți parcurge 222 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santorini la Rafina, puteți găsi prețuri care variază de la 403 lei pentru cel mai mic, la 1228 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 815 lei.

Primul feribot pleacă din Santorini la 14:15 pentru Rafina.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire