Santorini
Călătoriți direct la Naxos cu feribot
Naxos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santorini la Naxos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santorini la Naxos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santorini la Naxos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santorini la Naxos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santorini la Naxos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets sau Golden Star Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santorini Naxos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santorini la Naxos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santorini la Naxos

Port de plecare
Santorini
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
80 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santorini Naxos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santorini la Naxos, veți găsi bilete care variază de la 154 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1332 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santorini - Naxos este de 617 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santorini la Naxos este de 1 ore 46 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 30 min pentru a ajunge la Naxos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Naxos în 1 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Santorini la 06:45. Ultimul feribot spre Naxos pleacă din portul Santorini la 18:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santorini la Naxos
617 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santorini Naxos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
154 lei - 1332 lei
Durata medie a traversării Santorini Naxos
1 ore 46 min
Ora de plecare a primului feribot către Naxos
06:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Naxos
18:30
Ora de sosire a primului feribot către Naxos
08:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Naxos
21:00

De ce să luați un feribot de la Santorini la Naxos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santorini la Naxos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Naxos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santorini la Naxos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Santorini-Naxos, accesați zonele exterioare ale navei Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets pentru a respira aer în profunzime. Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Naxos cu un sentiment perfect de zen și energie.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Santorini Naxos este opusă! La bord, în funcție de nava Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Naxos complet relaxat.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Santorini până la Naxos, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Santorini și Naxos?

Dacă doriți să călătoriți între Santorini și Naxos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Minoan Lines Santorini Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines este o companie maritimă grecească creată în 1972 și care asigură transportul de pasageri în Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Naxos și puteți rezerva un bilet Minoan Lines între Santorini și Naxos. Mai multe informații despre Minoan Lines
Golden Star Ferries Santorini Naxos
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia, care oferă curse către diverse destinații din Grecia, Italia și Turcia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Naxos și puteți rezerva un bilet Golden Star Ferries între Santorini și Naxos. Golden Star Ferries operează 14 de traversări pe săptămână către Naxos de la Santorini, iar durata călătoriei este de 1 ore 50 min. Mai multe informații despre Golden Star Ferries
1 ore 50 min
14 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Santorini Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Naxos, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Naxos și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Santorini și Naxos. Blue Star Ferries operează 14 de traversări pe săptămână către Naxos de la Santorini, iar durata călătoriei este de 2 ore. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
2 ore
14 de traversări pe săptămână
ANEK Lines Santorini Naxos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Santorini-Naxos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Naxos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Santorini și Naxos. Mai multe informații despre ANEK Lines
Sea Jets Santorini Naxos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santorini-Naxos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Santorini și Naxos. Sea Jets operează 3 de traversări pe zi către Naxos de la Santorini, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Sea Jets
1 ore 10 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Santorini? Unde sosesc vapoarele în Naxos?

Port de plecare în Santorini

Feriboturile Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets pleacă spre Naxos din următoarele porturi din Santorini:

Santorini
Hartă

Port de sosire în Naxos

Navele Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries sau Minoan Lines sosesc în Naxos din următoarele porturi:

Naxos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santorini la Naxos, vă va lua cel puțin 1 ore 10 min pentru a parcurge cei 80 km dintre Santorini și Naxos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santorini și Naxos) și de compania de feribot (Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines și Sea Jets). În prezent, există 7 de traversări pe zi între Santorini și Naxos.

Există 5 de companii de feribot care operează între Santorini și Naxos: Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines și Sea Jets.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Santorini Naxos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Santorini și Naxos, veți parcurge 80 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santorini la Naxos, puteți găsi prețuri care variază de la 154 lei pentru cel mai mic, la 1332 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 617 lei.

Primul feribot pleacă din Santorini la 06:45 pentru Naxos.

Ultimul feribot spre Naxos pleacă de obicei de la Santorini la 18:30.

Cum este traversarea cu feribotul de la Santorini la Naxos?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Santorini la Naxos, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Santorini până la debarcarea în Naxos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets și Golden Star Ferries. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Santorini și Naxos.

Gata de îmbarcare în Santorini

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Santorini Naxos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Santorini / Trebuie să ajungeți în portul Santorini cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries sau Minoan Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Santorini - Naxos / La terminalul de feribot Santorini, căutați ghișeele Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Naxos / Din terminalul de feribot din Santorini veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries sau Minoan Lines vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Santorini și Naxos

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines sau Sea Jets așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Naxos

Iată câteva informații pentru debarcarea în Naxos:

  • Se vede portul Naxos / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Naxos. Nu este nevoie să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Naxos de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Naxos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Naxos / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Naxos este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Naxos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire