Călătorind cu feribotul din Santa Teresa Di Gallura în Corsica

Călătorind cu feribotul din Santa Teresa Di Gallura în Corsica este o alegere excelentă! Feriboturile Santa Teresa Di Gallura Corsica sunt operate de 4 de companii maritime (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy sau Ichnusa Lines) care deservesc porturile Bonifacio și Santa Teresa Di Gallura.

Pentru a fi siguri că veți găsi un bilet de feribot Santa Teresa Di Gallura Corsica ieftin, vă recomandăm să folosiți motorul nostru de căutare, care compară oferte, prețuri și orare de la Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy și Ichnusa Lines.

Cea mai rapidă traversare durează 50 min (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) pentru o distanță de 15 km, iar cea mai lungă 1 ore (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) pentru o distanță de 15 km.

Feribot Santa Teresa Di Gallura Corsica în cifre

Țări
Italia
Franţa
Numărul de traversări
11 de traversări pe zi
Numărul de porturi
2
Numărul de conexiuni cu feribotul
1
Numărul de companii de feribot
4
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Cele mai populare traversări cu feribotul Santa Teresa Di Gallura Corsica

Căutați pe Vivanoda cele mai ieftine, mai lungi și mai frecvente feriboturi Santa Teresa Di Gallura Corsica. Compară ofertele de la Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy și Ichnusa Lines și rezervă-ți biletul de feribot Santa Teresa Di Gallura Corsica.

Toate rutele de feribot Santa Teresa Di Gallura Corsica

Căutați un feribot din Santa Teresa Di Gallura spre Corsica? Descoperiți cele mai populare rute care vă permit să navigați între aceste regiuni diferite. Fie că doriți să ajungeți la insule, porturi istorice sau plaje pitorești, feriboturile sunt o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători între Santa Teresa Di Gallura și Corsica. Cabine confortabile, restaurante la bord, cinematografe, activități pentru copii... feriboturile de la Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo sau Moby Lines oferă facilități și servicii excelente pentru toată familia.

Pentru a vă planifica călătoria cu feribotul spre {cities_and}, folosiți instrumentul nostru de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de bilete de feribot Santa Teresa Di Gallura Corsica, care vă vor economisi timp și bani. Folosind instrumentul nostru ușor de utilizat de comparare a prețurilor puteți găsi oferte și orare de la o serie de companii de feribot, inclusiv Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy sau Ichnusa Lines. Cu siguranță va exista o ofertă care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Căutați din 1 de rute de feribot între Santa Teresa Di Gallura și Corsica!

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare
Feribot Santa Teresa Di Gallura Corsica - Bilete ieftine

Ghid pentru o călătorie cu feribotul de la Santa Teresa Di Gallura la Corsica

Corsica: Sosire cu feribotul de la Santa Teresa Di Gallura și explorarea regiunii

Odată ajuns pe insulă, puteți explora orașele de coastă pline de viață din Ajaccio, Bastia și Calvi sau vă puteți pierde în satele de pe dealuri din interiorul insulei. Dacă sunteți un iubitor al naturii, Corsica este, de asemenea, un paradis al drumețiilor, cu numeroase trasee de drumeție care oferă priveliști spectaculoase asupra mării și a munților.

Corsica este, de asemenea, un paradis gastronomic, cu o bogată bucătărie locală. Nu ratați specialitățile insulei, cum ar fi brânza de oaie, mierea de maquis, figatellu, mezelurile și, bineînțeles, vinurile locale.

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

None

None
None
None