Traseu recomandat
Santa Cruz de Tenerife
Călătoriți direct la Arrecife cu feribot
Arrecife
Vezi prețurile
Rute alternative
Santa Cruz de Tenerife
Călătorie cu feribot până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu feribot până la Arrecife
Arrecife
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santa Cruz de Tenerife Arrecife care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife

Port de plecare
Santa Cruz de Tenerife
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Arrecife
Spania
Insulele Canare
Distanța
269 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
10 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santa Cruz de Tenerife Arrecife: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife, veți găsi bilete care variază de la 587 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1407 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santa Cruz de Tenerife - Arrecife este de 1004 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife este de 15 ore 38 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 20 ore 30 min pentru a ajunge la Arrecife, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Arrecife în 8 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Santa Cruz de Tenerife la 01:30. Ultimul feribot spre Arrecife pleacă din portul Santa Cruz de Tenerife la 16:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife
1004 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santa Cruz de Tenerife Arrecife (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
587 lei - 1407 lei
Durata medie a traversării Santa Cruz de Tenerife Arrecife
15 ore 38 min
Ora de plecare a primului feribot către Arrecife
01:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Arrecife
16:30
Ora de sosire a primului feribot către Arrecife
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Arrecife
22:00

De ce să luați un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Arrecife. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Santa Cruz de Tenerife Arrecife, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Santa Cruz de Tenerife, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Arrecife plin de energie.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Santa Cruz de Tenerife-Arrecife în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Arrecife.

Ce companii operează între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife?

Dacă doriți să călătoriți între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de Tenerife Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santa Cruz de Tenerife-Arrecife și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife. Acciona Trasmediterránea operează 1 de traversări pe săptămână către Arrecife de la Santa Cruz de Tenerife, iar durata călătoriei este de 23 ore 30 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
23 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână
Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santa Cruz de Tenerife-Arrecife și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife. Naviera Armas operează 3 de traversări pe zi către Arrecife de la Santa Cruz de Tenerife, iar durata călătoriei este de 10 ore 50 min. Mai multe informații despre Naviera Armas
10 ore 50 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Santa Cruz de Tenerife? Unde sosesc vapoarele în Arrecife?

Port de plecare în Santa Cruz de Tenerife

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas pleacă spre Arrecife din următoarele porturi din Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Hartă
Santa Cruz de Tenerife
Hartă

Port de sosire în Arrecife

Navele Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Arrecife din următoarele porturi:

Arrecife
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife, vă va lua cel puțin 10 ore 50 min pentru a parcurge cei 269 km dintre Santa Cruz de Tenerife și Arrecife.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife.

Există 2 de companii de feribot care operează între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife: Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între Santa Cruz de Tenerife și Arrecife, veți parcurge 269 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santa Cruz de Tenerife la Arrecife, puteți găsi prețuri care variază de la 587 lei pentru cel mai mic, la 1407 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1004 lei.

Primul feribot pleacă din Santa Cruz de Tenerife la 01:30 pentru Arrecife.

Ultimul feribot spre Arrecife pleacă de obicei de la Santa Cruz de Tenerife la 16:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire