Traseu recomandat
Santa Cruz de La Palma
Călătoriți direct la Arrecife cu feribot
Arrecife
Vezi prețurile
Rute alternative
Santa Cruz de La Palma
Călătorie cu feribot, zboruri până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu feribot până la Arrecife
Arrecife
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Santa Cruz de La Palma Arrecife care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife

Port de plecare
Santa Cruz de La Palma
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Arrecife
Spania
Insulele Canare
Distanța
412 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
31 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Santa Cruz de La Palma Arrecife: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife, veți găsi bilete care variază de la 209 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 676 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Santa Cruz de La Palma - Arrecife este de 443 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife este de 30 ore. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 30 ore pentru a ajunge la Arrecife, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Arrecife în 30 ore. Primul feribot pleacă din portul Santa Cruz de La Palma la 16:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife
443 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Santa Cruz de La Palma Arrecife (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
209 lei - 676 lei
Durata medie a traversării Santa Cruz de La Palma Arrecife
30 ore
Ora de plecare a primului feribot către Arrecife
16:00
Ora de sosire a primului feribot către Arrecife
22:00

De ce să luați un feribot de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Arrecife. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Santa Cruz de La Palma Arrecife, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Dimpotrivă, pe ruta Santa Cruz de La Palma-Arrecife, la bordul feribotului Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Santa Cruz de La Palma, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Arrecife plin de energie.

Ce companii operează între Santa Cruz de La Palma și Arrecife?

Dacă doriți să călătoriți între Santa Cruz de La Palma și Arrecife cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de La Palma Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santa Cruz de La Palma-Arrecife și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Santa Cruz de La Palma și Arrecife. Acciona Trasmediterránea operează 1 de traversări pe săptămână către Arrecife de la Santa Cruz de La Palma, iar durata călătoriei este de 31 ore 30 min. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
31 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână
Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Santa Cruz de La Palma-Arrecife și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Santa Cruz de La Palma și Arrecife. Mai multe informații despre Naviera Armas

De unde pleacă feriboturile în Santa Cruz de La Palma? Unde sosesc vapoarele în Arrecife?

Port de plecare în Santa Cruz de La Palma

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas pleacă spre Arrecife din următoarele porturi din Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Hartă

Port de sosire în Arrecife

Navele Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Arrecife din următoarele porturi:

Arrecife
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife, vă va lua cel puțin 31 ore 30 min pentru a parcurge cei 412 km dintre Santa Cruz de La Palma și Arrecife.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Santa Cruz de La Palma și Arrecife) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Santa Cruz de La Palma și Arrecife.

Există 2 de companii de feribot care operează între Santa Cruz de La Palma și Arrecife: Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între Santa Cruz de La Palma și Arrecife, veți parcurge 412 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Santa Cruz de La Palma la Arrecife, puteți găsi prețuri care variază de la 209 lei pentru cel mai mic, la 676 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 443 lei.

Primul feribot pleacă din Santa Cruz de La Palma la 16:00 pentru Arrecife.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire